🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

شیوع گونه های جدید کرونا تفاوتی با کرونای اصلی ندارد

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که روش انتقال گونه‌های جهش یافته کرونا تغییر نکرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی اخبار ، به نقل از العربیه، سازمان بهداشت جهانی امروز شنبه اعلام کرد که نحوه انتقال گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا تغییر نکرده است و همچنان رعایت تمام اقدامات پیشگیرانه که از زمان شیوع کرونا در سراسر جهان اعمال شده است، امری ضروری است و اولین خط دفاعی در برابر Covid-۱۹ و گونه‌های جهش یافته آن به شمار می‌رود.

مایک ریان رئیس بخش اورژانس سازمان بهداشت جهانی با انتشار کلیپی در حساب توئیتر WHO گفت که کارشناسان انواع مختلف جهش یافته کرونا را مشاهده و بررسی می‌کنند.

وی توضیح داد: اینکه ویروس‌ها در کد ژنتیکی خود دچار جهش شوند طبیعی است، اما این لزوماً به معنای تغییر رفتار ویروس نیست. این اتفاقی است که در بین انسان‌ها مدام رخ می‌ دهد؛ زیرا ما کد‌های ژنتیکی مختلفی داریم .. به همین دلیل است که ظاهر متفاوتی داریم و متفاوت عمل می‌کنیم.

به گفته رایان، با تطبیق این نظریه در مورد ویروس کرونا،گونه‌های جهش یافته نه از نظر ریشه‌ای و نه با خانواده اصلی ویروس هیچ تفاوتی ندارند، اما ممکن است در نحوه چسبیدن به سلول انسان یا روش تکثیر بدن متفاوت باشد.

مدیر اورژانس این سازمان بین المللی تاکید کرد آنچه تغییر نکرده شیوه شیوع ویروس است، بنابراین همه اقدامات پیشگیرانه که در سراسر جهان اعمال می‌شود مهمترین وسیله برای پیشگیری است.

وی افزود: این اقدامات شامل شستن دست با آب، اعمال قوانین فاصله اجتماعی، کاهش تعداد افرادی که ملاقات می‌کنید، همچنین کاهش زمانی که با دیگران صرف می‌کنیم، ماسک و اطمینان از تهویه مناسب مکان هاست. این اقدامات همان چیزی است که در برابر کرونا و گونه‌های آن مقاومت خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی: نحوه شیوع گونه‌های جدید کرونا تفاوتی با کرونای اصلی ندارد

رایان روز چهارشنبه نیز گفته بود برای اینکه احتمال بی اثر بودن واکسن‌های ویروس کرونا در مقابل گونه‌های جهش یافته ویروس وجود دارد، واکسن‌ها باید به سرعت قابل اصلاح باشند.

رایان  گفت: به "آنفولانزا" نگاه کنید. ما فرمول واکسن را دو بار در سال برای نیمکره‌های شمالی و جنوبی تغییر می‌دهیم و توانایی تولید واکسن برای مقابله با گونه‌های های آنفلوانزا را داریم.

وی افزود:حتی در آینده، اگر این ویروس تا جایی پیشرفت کند که واکسن‌های ما اثر خود را از دست بدهند، هیچ دلیلی وجود ندارد که بخواهیم واکسیناسیون را متوقف کنیم.بلکه می‌توانیم این واکسن‌ها را اصلاح  کرد و من معتقدم که ما می‌توانیم این  اصلاح را به  سرعت انجام دهیم.

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋