وی ادامه داد: دومین نکته که می توان از آن به عنوان مولفه سامانه دفاعی نام برد، تجهیزات است. همه تجهیزات دفاعی قبل از انقلاب وارداتی و تولید کشورهای صاحب قدرت و در جهت تامین خواسته های کشورهایی بود که در ایران پیش از انقلاب استقرار دائم داشتند. این تجهیزات تولید غرب توسط مستشاران نظامی خارجی باید به کار گرفته می شد و نیروی انسانی هر چند بومی بود اما آموزش ها، به کارگیری و نوع عملکرد آن ها در چهارچوب هایی بود که تعیین شده بود و ایرانی ها در این زمینه هیچ کاره بودند. همچنین نیروی انسانی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در داخل کشور و با ارزشهایی که برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد تربیت نمی شد.
امیر حسن نژاد گفت: ارزیابی عملکرد کارها و فعالیت ها بر اساس چک لیست ها و بازبینی هایی انجام می شد که بر حسب تجهیزات و تولیدات و همچنین تفکر دفاعی که در آن مقطع وجود داشت. تجربه دفاعی در آن زمان عمدتا بر اساس جنگ هایی بود که طی ١٠٠ سال گذشته همچون جنگ ویتنام و مناقشات آمریکا در منطقه و جهان رخ داده بود.
وی ادامه داد: آیین نامه ها، دستورات رزمی و کتاب هایی که به کارگیری می شد براساس همین تفکر تولیدات خارج از کشور و طبق همان تجهیزات خارجی وارداتی تهیه می شد و برنامه ریزی ها نیز بر همین اساس صورت می گرفت.
فرمانده گروه پهپادی حضرت ولی عصر (عج) نزاجا با اشاره به تحولات عظیم در ارتش و نیروهای مسلح بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: به برکت انقلاب اسلامی ما از یک فرآیند دفاعی وابسته به یک فرآیند دفاعی خلاق، پویا و پیش رونده رسیده ایم و امروز به عنوان مثال در حوزه پهپاد تمامی تجهیزات و فنون داخلی است، همه برنامه های آموزشی و تجهیزات امروز کاملا بومی و مبتنی بر دانش و توان داخلی است. خودباوری به وجود آمده به برکت انقلاب اسلامی موجب شده تا ما در حوزه پهپادی که یک علم نوین در جهان است از بسیاری از کشورها جلوتر باشیم.
وی ادامه داد: ما در حوزه تولید و به کارگیری پهپاد بر لبه دانش و فناوری روز دنیا حرکت می کنیم. از سوی دیگر به خوبی می توانیم از این دانش و فناوری برای حفاظت و حراست از مرزها و کارهای عملیاتی استفاده کنیم.
در حال تکمیل...
پاسخ ها