به گزارش خبرنگار گروه استان های اخبار از یزد ، محمدرضا علمداریزدی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزدگفت: نانواییها باید به صورت کامل اصول بهداشتی و ضد عفونی لازم را مورد توجه قرار دهند تا از انتقال آلودگیها و شیوع ویروس کرونا جلوگیری شود.
او افزود: بازرسین آرد و نان سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت مستمر از واحدهای نانوایی بازدید و مواردی همچون رعایت قیمتهای مصوب، دقیق بودن وزن چانه، رعایت ساعت پخت، بهداشت فردی و بهداشت محیط را به متصدیان این واحدها یادآوری میکنند.
علمدار یزدی با بیان اینکه کیفیت پخت نان، کیفیت آرد، وزن چانه، قیمت نان و مسائل بهداشتی نانواییها از جمله موارد مورد ارزیابی در این بازدید بود، تصریح کرد: اینگونه بازدیدها به صورت سرزده از نانواییها ادامه خواهد داشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به نانوایانی که نان با کیفیت به مردم ارائه دهند ضمن تامین آرد مورد نیازشان برای پخت نان تشویق خواهند شد و در این میان چنانچه نانوایی تخلف داشته باشد علیرغم معرفی به تعزیرات حکومتی قطع سهمیه خواهند شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه یادآورشد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم نصب قیمت، کم فروشی و غیره مراتب را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ رسیدگی به شکایات مردمی گزارش کنند تا در سریعترین زمان ممکن به مشکل آنها رسیدگی شود.
چندین تیم بازرسی متشکل از نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، نمایندگان فرمانداری، نمایندگان استانداری، اداره کل غله در قالب گشت مشترک به صورت سرزده از واحدهای تولید نان در نقاط مختلف شهر بازدید بعمل آوردند.
پاسخ ها