به گزارش گروه استان های اخبار از زاهدان ، مهرداد جهاندیده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در نشست تخصصی کارگروه اشتغال سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با طرح ملی حمایت از مشاغل خانگی میتوانیم این مشاغل را توسعه دهیم.
او تصریح کرد: در سالجاری ۲ بانک رفاه و توسعه تعاون برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در نظر گرفته شدند که به هرکدام از این بانکها ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار ابلاغ شد و در مجموع پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد همچنین بانک ملی با وجود در نظر نگرفته شدن اعتبار مصوب ۲ میلیارد تومان هزینه کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۶۲ طرح در ۳۳۰ رسته شغلی پیشبینی شد که بانکهای تعان و رفاه چهار میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان پرداختی داشتند که از محل منابع قرض الحسنه در نزد بانکها تامین شد.
او خاطرنشان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی چند سالی بود از سوی وزارت تعاون انجام میشد که به این نتیجه رسیدند تا الگوی متفاوتی را در این زمینه ارائه کنند از جمله مشاوره و توانمندسازی افراد، کیفیت و مهارت که در این طرح درنظر گرفته شد.
جهاندیده با اشاره به اینکه این طرح در سطح کشور با توافق با شورای مشاغل خانگی، جهاد دانشگاهی به عنوان مجری این الگو در نظر گرفته شد گفت: این طرح در سه فاز شناسایی مزیتها، توانمندسازی افراد و اتصال به بازار به عنوان سه حلقه مفقوده در حوزه مشاغل خانگی مورد ارزیابی قرار گرفت.
رییس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: مشاغل خانگی با همکاری وزارت کار در سال ۹۶ تصویب شد و به جهاد دانشگاهی به عنوان تسهیلگر واگذار شد.
منصور تاجری اظهارداشت: در طرح ملی حمایت از مشاغل خانگی متقاضیان به سه دسته تقسیم میشوند اول آنان که مهارت دارند اما شغل ندارند دوم افرادیکه شغل داشتند اما شغلشان را از دست دادند سوم کسانی که شغل دارند اما شغلشان پایدار نیست.
همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هماینک یک سری پروژهها در این استان شروع شده و در حال انجام است که تسهیلات گرفتند اما به دلیل اینکه نتوانستند به بازار وصل شوند رها شدند که لازم است در این مورد اقدامات جدی انجام شود.
ماندانا زنگنه تصریح کرد: باید در جلسات تخصصی متناسب با هر شهرستان برنامهریزی شود.
پاسخ ها