علیرضا جلالزایی مدیرکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های اخبار از زاهدان ، اظهارداشت: بسترسازی مناسب، مشارکت بخش خصوصی و دولتی در ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در حوزه گردشگری و دستیابی به توسعه پایدار از مهمترین برنامهها برای توسعه گردشگری سیستان و بلوچستان است.
او عنوان کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای گردشگری بسیار متنوعی دارد که برای بهرهبرداری مناسب از آن باید با مطالعات بنیادی و کاربردی، نقاط ضعف و قوت، فرصتها و تهدیدها شناسایی و نقشه راه تعریف شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر این اساس میتوان نقشه راهی متناسب با اسناد بالادستی و تحقیقات مختلف سند چشمانداز در ۲فاز کوتاهمدت و بلندمدت در چارچوب اهداف و مطابق نیازسنجی اولویتبندی شده تدوین کرد.
او همچنین از اهدای لوح ثبت ادیمی به عنوان شهر خامه دوزی خبر داد و بیان کرد: روز گذشته در نشست شورای ثبت شهرها و روستاهای ملی که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، نمایندگان سیستان و مسوولان ملی و استانی در تهران برگزار شد، لوح ثبت شهر ادیمی به عنوان شهر ملی خامه دوزی توسط وزیر مربوطه اعطا شد.
جلالزایی اظهارداشت: سوم شهریور امسال در نشست شورای عالی ثبت شهرها و روستاهای ملی صنایع دستی کشور، شهر ادیمی مرکز شهرستان نیمروز منطقه سیستان به عنوان شهر ملی خامهدوزی در فهرست شهرهای ملی صنایع دستی کشور به ثبت رسید.
او بیان کرد: ادیمی چهارمین منطقه سیستان و بلوچستان است که در حوزه صنایع دستی در سطح جهانی و ملی قرار میگیرد، پیش از این کلپورگان به عنوان روستای جهانی، ایرانشهر شهر ملی سوزن دوزی و تنگه سرحه به عنوان روستای ملی حصیر بافی ثبت شدهاند.
پاسخ ها