به گزارش گروه استانهای اخبار از اهواز ، امیرحسین نظری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: با توجه به بررسیهای میدانی و پیشنهاد دستگاههای نظارتی روند توزیع روغن خوراکی در استان تغییر یافته و توزیع این کالا با مدیریت سازمان صمت به منظور نظارت هر چه بیشتر بر عرضه و توزیع این کالا و رفاه حال مردم از دیروز چهارشنبه آغاز شده است.
او با اشاره به اینکه توزیع روغن خوراکی به ۲ صورت مویرگی و توزیع در بین فروشگاههای بزرگ در حال انجام است، افزود: با نظارت این سازمان و با همکاری شرکتهای پخش، توزیع روغن خوراکی در اهواز و سایر شهرستانهای خوزستان آغاز شده و روغن خوراکی بدون فروش اجباری در کنار سایر کالاها عرضه میشود.
نظری با بیان اینکه سهمیه روغن خوراکی خرده فروشان تا ۳ برابر و فروشگاههای بزرگ و هایپرمارکتها تا ۱۰ برابر افزایش یافته است و عملا نباید مشکلی در عرضه و مصرف این کالا در استان داشته باشیم، اظهار کرد: تا زمان نیاز، روغن خوراکی با همین شیوه در استان توزیع خواهد شد، ضمن اینکه به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف در عرضه روغن خوراکی تنها به واحدهای صنفی که دارای پروانه کسب هستند روغن خوراکی تحویل داده میشود.
عبدالرحمان ناصریان معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صمت خوزستان گفت: ۲ کارخانه تولید روغن خوراکی ساعی و الکا در خوزستان بهترین همکاری را با سازمان صمت به منظور تامین روغن در استان و رفع کمبود این کالا داشته اند که عملکرد آنها جای تقدیر و تشکر دارد.
او با عذرخواهی از مردم خوزستان به خاطر کمبود روغن که در چند روز اخیر در استان وجود داشت، ادامه داد: عوامل مختلفی دست به دست هم داده است تا کمبود روغن خوراکی در سطح کشور ایجاد شود و در استان همه تلاش خود را داشته ایم تا این کمبود برطرف شود.
ناصریان بیان داشت: سازمان صمت استان پیگیری زیادی برای رفع این مشکل داشته است و از راههای مختلف از جمله تخصیص سهمیه روغن خوراکی خوزستان از سوی کارخانجات داخلی، توزیع این کالا با نظارت سازمان صمت و توافق با دادستانی استان به منظور ترخیص یک محموله روغن خوراکی ضبط شده اقداماتی انجام شده است.
معاون اقتصادی و بازرگانی صمت خوزستان با اشاره به اینکه تنها روز گذشته بین یک هزار و ۴۰۰ واحد صنفی در اهواز روغن خوراکی توزیع شد و حدود ۶۰ درصد واحدهای صنفی در اهواز این کالا را برای توزیع دریافت کردند و این روند همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: با این روند توزیع دیگر نباید شاهد کمبود این کالا در استان باشیم.
این مقام مسئول مصرف میانگین روغن خوراکی خانوار، اصناف و صنعت در استان سالیانه ۸ هزار تن و روزانه ۲۷۰ تن عنوان کرد و گفت: دیروز ۳۶۵ تن روغن خوراکی در استان توزیع شد که چند برابر مصرف میانگین روزانه است و این روند تا زمان نیاز بازار ادامه دارد.
ناصریان ضمن درخواست از دستگاههای نظارتی اعم از سپاه و بسیج اصناف برای نظارت بر عرضه و فروش این کالا در بازار بیان کرد: سهمیه روغن خوراکی اختصاص یافته به خوزستان ۲۷۵ تن بوده که متناسب با مصرف یک روز این استان است به همین دلیل سازمان صمت با راهکارهایی که در نظر گرفت توانست نسبت به بسیاری از استانها در حل مشکل کمبود روغن موفق عمل کند.
او اظهار داشت: خوزستان یک استان پرجمعیت و صنعتی است که مصرف این کالا با سایر استانها قابل مقایسه نیست، این در حالی است که هنوز مشکل کمبود روغن در بسیاری از استانهای کشور حل نشده و همچنان مشکل کمبود روغن خوراکی دارند، اما با روندی که این سازمان در خوزستان در پیش گرفته انتظار میرود دیگر با مشکل کمبود روغن مواجه نشویم.
پاسخ ها