محمد حسین ساعی رئیس دانشگاه سوره در این مراسم گفت: جشنواره دستان اتفاق فرهنگی قابل تقدیری است که به همت دانشگاه سوره و فعالان و دلسوزان حوزه فرهنگ و هنر برگزار شد و این فرصت را دراختیار هنرمندان صنایع دستی قرار داد تا آثار خود را به معرض نمایش و داوری بگذارند.
وی با بیان اینکه ما در زمینه صنایع دستی، جشنواره معتبر دانشجویی نداریم افزود: جشنوارهها قالبی برای ایجاد رویدادهای فرهنگی و معرفی افراد جدید و استعدادهای ناشناخته به عرصه فرهنگ و اشتغالزایی کشور است.
ساعی خاطرنشان کرد: در این جشنواره که با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد، مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، انجمن هنرمندان سفالگر، دانشگاه هنر اصفهان، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشگاه کاشان، دانشگاه هنر تهران و دانشگاه الزهرا نیز با ما همکاری کردند.
مهران هوشیار دبیر جشنواره دستان نیز برگزاری این جشنواره را یک رویداد فرهنگی و هنری دانست و گفت: دوسالانه دانشجویی دستان تنها بهانهای برای نشان دادن تعهد ما به آینده سازان فرهنگ و هنر کشور بود و امیدواریم در انجام این رسالت تداوم داشته باشیم.
وی با رونمایی از ماکت کتابی تحت عنوان فعالیتهای جشنواره دانشجویی دستان افزود: جشنواره دوسالانه دانشجویی دستان سال بعد با محوریت چوب برگزار میشود.
گفتنی است، جشنواره دستان که با محوریت سرامیک برگزار شد در مرحله اول داوری از ۴۰۴ اثر ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره، ۶۷ اثر به نمایشگاه دستان راه پیدا کردند که ۵۳ اثر از آنها دانشجویان دانشگاه سوره بودند.
همچنین در پایان این مراسم برگزیدگان اولین دوسالانه دانشجویی دستان معرفی شدند که نفر اول نیلوفر ابراهیم نیا در بخش هنری از دانشگاه آزاد اسلامی، نفردوم زهرا امانی در بخش کاربردی از دانشگاه هنراسلامی تبریز، نفرسوم مریم باقرخانی در بخش هنری از دانشگاه سوره، نفرچهارم جعفر رضازاده در بخش هنری از دانشگاه هنر اسلامی تبریز، نفرپنجم پانیا مرزبانیان در بخش هنری از دانشگاه هنر اصفهان و نفرششم لادن، ولی زاده در بخش هنری از دانشگاه هنر تهران بودند.
پاسخ ها