به گزارش گروه استانهای اخبار از آبادان ،فتح الله ابوعلی مدیرکل شیلات خوزستان در نشست مجازی نرسری میگو در مجتمع پرورش میگو چوئبده آبادان گفت: "طرح نرسری"در کنار عوامل متعدد دیگر به عنوان یک راهکار جهت پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از بروز بیماری ویروسی لکه سفید قلمداد می شود.
او افزود: در شرایط فعلی، مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان نیازمند حل مشکلات عمده زیر ساختی است و استفاده از تکنولوژی، فن آوریهای علمی نوین و ظرفیتهای علمی داخلی نظیر پژوهشکده میگوی کشور و پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، گام مثبتی در راستای پیشبرد اهداف احیاء مجتمع چوئبده است.
این مقام مسئول عنوان کرد: اصلاح جاده، برق و گاز رسانی در این مجتمع در دست پیگری است و طی نشست هایی با مدیر عامل شرکت گاز استان مشکل گاز این مجتمع در آینده نزدیک مرتفع می شود.
مدیرکل شیلات خوزستان تصریح کرد: پارسال علی رغم اینکه اولین تجربه به کارگیری طرح نرسری بود اما با نتایج بسیار خوبی مواجه شدیم و تقریبا 100 درصد مزارع تحت پوشش طرح نرسری عاری از بیماری گزارش شدند و این برای ما ارزشمند است.
ابوعلی پرورش دهندگان را به استفاده از نرسری میگو در مزارع توصیه کرد و گفت: بیماری ویروسی لکه سفید هنوز ریشه کن نشده است و باید همه اقدامات لازم جهت تولید اقتصادی در کنار این بیماری و به حداقل رساندن تلفات و خسارات ناشی از آن را انجام دهیم.
او با بیان اینکه، هر ساله مشکل تامین پست لارو از استان های همجوار را داشتیم گفت: امسال بنا شد با همکاری پژوهشکده میگوی کشور حداقل در 2 مرکز تکثیر فعال منطقه در حد یک هزار جفت مولد از طریق پژوهشکده در اختیار مراکز مذکور قرار گیرد و همچنین اداره کل دامپزشکی خوزستان دستورالعملها و استانداردهای بهداشتی را به مراکز تکثیر میگوی استان ابلاغ کند و با رعایت پروتکلها و انجام ممیزی مراکز تکثیر این مسئله حل شود و حتی امکان صادرات بچه میگو به استان های میگوپرور برای تکثیرکنندگان فراهم شود.
مدیرکل شیلات خوزستان با تاکید بر اینکه برای احیاء مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان، باید خود را ملزم به اجرای همه دستورالعمل ها بدانیم ادامه داد: امسال یک تقویم برای کلیه فعالیت های اجرایی در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان برنامه ریزی شده است و تمامی موارد آموزشی، بازدید ها، آماده سازی و زمان بندی ذخیره سازی و پرورش در آن قید شده است.
پاسخ ها