به گزارش گروه وبگردی اخبار ، امروز قصد داریم طرز تهیه پای با شیره انگور را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ نفر
کره ..... ۱۱۵ گرم
پنیر خامهای... ۱۱۵ گرم
آرد ...۱۱۵ گرم
تخم مرغ ... ۲ عدد
شیرة انگور..... ۱۸۵ گرم
آب جوش..... ۱۲۰ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
بیکینگ سودا..... یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
آرد.... ۱۱۵ گرم
شکر قهوهای... ۱۱۵ گرم
نمک .... یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی رنده کرده..... یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین ..... یک چهارم قاشق چایخوری
کره.... ۷۵ گرم
روشتهیه
کره و پنیر خامهای را در کاسة مناسبی بریزید و با مفتول دستی هم بزنید. آنگاه آرد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر شود. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی ۳ میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص پای، به قطر ۲۳ سانتیمتر قرار دهید. اکنون نیمی از مواد میانی را روی خمیر بریزید و تخممرغها را با شیرة انگور مخلوط کنید. حالا آب جوش را به بیکینگسودا افزوده و آن را بلافاصله به مخلوط تخممرغ و شیرة انگور بیفزائید. اینک مایة فراهم کرده را روی مواد میانی بریزید و باقیماندة مواد میانی را روی آن بپاشید. اکنون قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجة سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی
آرد، شکر قهوهای، نمک و ادویهها را در کاسة مناسبی بریزید و کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید.
خواص انگور
تمام انگورها در رنگهای مختلف و با گونههای متنوع، همگی دارای خواص مشابهی میباشند. اما خواص انگور قرمز و سیاه نسبت به انگور سبز بیشتر است؛ زیرا از آنتی اکسیدان ها، فلاوونوئیدها و فیتوکمیکالهای بیشتری تشکیل شده اند و برای پیشگیری از سرطان، کلسترول بالا، فشارخون بالا، لختههای خونی، بیماریهای قلبی عروقی و ... بسیار مفیدتر میباشند.
منبع: شورو شیرین
پاسخ ها