به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ، رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه بررسی نحوه تامین آب صنایع بزرگ استان آذربایجان شرقی گفت: بر این اساس، بخشی از ظرفیت شرکتهای پتروشیمی، نیروگاه و پالایشگاه تبریز و شهرکهای صنعتی در قالب جایگزینی از طریق پساب فاضلاب شهر تبریز و همچنین جایگزینی از طریق چاهها انجام میشود.
او گفت: این جایگزینی به این منظور انجام میشود تا آمادگی داشته باشیم که اگر با تنش آبی مواجه شدیم سهمیه مصارف این صنایع را کاهش داده و برای آب شرب تبریز استفاده کنیم.
او با اشاره به انتقال آب ارس به تبریز گفت: با توجه به اینکه مصرف آب شرب تبریز در معرض تهدید است و هم اکنون در وضعیت سر به سر قرار دارد، این پروژه یکی از پروژههای ضروری و مطمئن به منظور تامین آب شرب تبریز است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: آب صنعت تبریز نیز با کمبود مواجه بوده که بخشی از پروژه انتقال آب ارس به صنایع تخصیص یافته است.
او گفت: موضوع انتقال آب ارس چندسال قبل به صورت سرمایه گذاری بخش خصوصی و فاینانس خارجی در شورای اقتصاد و هیات دولت به تصویب رسیده که به دلیل تحریمها نتوانستهایم فاینانس خارجی را برای این پروژه تامین کنیم.
او افزود: برای عملیاتی کردن این پروژه از طریق ماده ۵۶ یعنی فاینانس داخلی اقدام کردهایم که در این راستا تفاهم نامهای با قرارگاه خاتم امضا شده تا این پروژه عملیاتی شود.
رحمتی با اشاره به دیگر برنامههای تامین آب شرب شهر تبریز گفت: تلاش میکنیم از طریق انتقال آب از قلعه چای عجب شیر، تقویت خط انتقال سد نهند به تبریز، تعمیر و بازسازی لولهها و افزایش ظرفیت ایستگاه شماره پنج، برای سال آینده یک متر مکعب در ثانیه افزایش ظرفیت داشته باشیم.
پاسخ ها