او افزود: این دسته از دانشجویان به دلیل اینکه کارهای تجربی دارند با تایید دانشکده و استاد راهنما در دانشگاه حضور پیدا میکنند و تعداد آنان در آزمایشگاهها به علت سلامت جسمانی و عدم تجمع دانشجویان نوبت بندی شده است.
رعیتی درباره تصمیمگیری برای افزایش تعداد خوابگاههای متاهلی گفت: در صورت فراهم کردن امکانات مورد نیاز، قصد افزایش تعداد خوابگاههای متاهلی را داریم اما برای تحقق آن به زمین احتیاج داریم، چراکه مشکل اصلی خوابگاه، نداشتن زمین است و برای متاهلین خوابگاه مناسبی جهت ساخت نداریم.
او ادامه داد: بازسازی دو الی سه خوابگاه متاهلی با کمک صندوق رفاه و خیرین و دانشگاه انجام شده است و قصد داریم تا در صورت کمک مجدد آنان خوابگاه متاهلی جدید تاسیس کنیم اما در حال حاضر هیچ امکاناتی برای ایجاد آن نداریم.
رعیتی با بیان اینکه یکی از خوابگاههای دخترانه با توجه به کم بودن فشار دانشجویی از طریق کمک خیران بازسازی شده است، تاکید کرد: یکی دیگر از خوابگاههای فرسوده دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی که بالای ۴۰ سال عمر دارد، قرار است تا با کمک خیرین تخریب و مجدد ساخته شود بنابراین بازسازی خوابگاهها را با پتانسیل خیرین انجام خواهیم داد.
او گفت: در حال عقد یک تفاهم نامه با خیرین هستیم تا یکی از خوابگاههای ۱۴۰ نفری دانشگاه را تخریب و آن را با ظرفیت حداقلی ۲۵۰ نفری و با رعایت تمام استانداردهای خوب دنیا بسازیم. قرار است تمام بودجه و هزینه این خوابگاه از سوی خیرین تامین شود.
پاسخ ها