او در تشریح این خبر افزود: مغازه داران، فروشندگان و پسته فروشیها باید از خرید اموال مسروقه و مشکوک به سرقت و یا خرید از افراد ناشناس بدون اطمینان از مالکیت اموال خودداری کنند؛ زیرا در صورت خرید اموال مسروقه با برخورد قانونی دستگاه قضایی مواجه خواهند شد.
فرح بخش تاکید کرد: صاحبان واحدهای صنفی دارای پروانه کسب معتبر، باید در زمان معاملات، ضمن احراز هویت فروشندگان، نسبت به خرید پسته از آنان اقدام کنند.
او بیان داشت: به منظور پیشگیری از وقوع سرقت پسته و با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از محصول پسته مسروقه، اصطلاحا از سوی مالخرها خرید و فروش میشود؛ بنابراین خرید و فروش پسته به صورت سیار و یا در واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب معتبر که غالبا در فصل برداشت پسته دایر میشوند، ممنوع بوده و واحدهای متخلف پلمب و وسایل نقلیه مربوط توقیف میشوند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راوراز کشاورزان و باغداران پسته خواست: برای فروش پسته خود به واحدهای صنفی دارای پروانه کسب معتبر مراجعه کرده و از فروش پسته به افراد ناشناس و فاقد اعتبار به صورت نسیه خودداری کنند؛ چرا که ممکن است با پرداخت نکردن وجه مواجه شوند که این موضوع در نهایت منجر به تشکیل پرونده قضایی و معضلات بعدی میشود.
پاسخ ها