به گزارش گروه وبگردی اخبار ،برای تهیه دسر پرالین چیلی موکا با پاناکوتا بهتر است که قبل از آن بدانیم پاناکوتا چیست؟
پاناکوتا یا Panna cotta یک دسر ایتالیایی و شکل و ظاهر آن مانند یک پودینگ ساده است. پاناکوتا به ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است، زیرا در گذشته با کمک خامه غلیظ آن را درست میکردند. مردم در سراسر دنیا آن را همراه میوه کارامل و شکلات میل میکنند و این دسر خوشمزه طرفداران زیادی پیدا کرده است.
مواد لازم برای تهیه پرالین چیلی موکا با پاناکوتا
پاناکوتا یک بسته
پودر فلفل چیلی یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر نسکافه سه قاشق سوپخوری
شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم
بستنی به مقدار لازم
سس شکلات به مقدار لازم
مغز فندوق ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
طرز تهیه پرالین
فر را به مدت ۱۵ دقیقه روی درجهی ۱۶۰ بگذارید و اجازه دهید تمام محیط آن گرم شود سپس فندوقهای خام را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا تست شوند.
شکر را درون تابه بریزید و اجازه دهید کاملا آب شود تا حالت کاراملی پیدا کند. سپس شکر کاراملی شده را روی مغزهای تست شده فندوق بریزید و صبر کنید خنک شود سپس فندوقها را خرد کنید.
طرز تهیه پرالین چیلی موکا با پاناکوتا
ابتدا پرالین را حاضر کنید. سپس پاناکوتا را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. فلفل چیلی، دارچین، پودر نسکافه و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
پس از اینکه مخلوط کمی خنک شد نصف پرالینی که از قبل آماده کردهاید را به آن اضافه و آنها را با هم مخلوط کنید و مقداری از پرالین را کف قالبهای تک نفره بریزید و دسر را روی آن بریزید تا قالب پر شود.
ظرفها را درون یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند و سپس این دسر را به همراه بستنی و سس شکلات سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
پاسخ ها