دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور در ادامه با بیان اینکه در بخش هایی از پیشبرد آمایش آموزش عالی راضی هستیم، اما بخش هایی هم دچار ضعف هستند، ادامه داد: به عنوان مثال مقرر بود وزارت علوم ماموریت زیر نظام های دانشگاه ها را برای اجرای آمایش آموزش عالی به ما تحویل دهد که این اقدام را عملیاتی کردند. در بخشی هم که مربوط به بحث کنکور و تدوین طرح سنجش و پذیرش بود وارد کار شدیم و چند مصوبه را تاکنون در این زمینه داشته ایم.
او در ادامه افزود: مصوباتی که تاکنون برای ساماندهی کنکور داشتیم ابتدا تفکیک سنجش از پذیرش بود که تصویب شد و مورد دیگر استفاده از سابقه تحصیلی و تاثیر ۶۰ درصدی سابقه تحصیلی برای تاثیر در کنکور بود که بر این اساس آزمون کتبی متمرکز در کنکور فقط ۴۰ درصد تاثیر خواهد داشت.
دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: مورد بعدی که تصویب شد این است که پذیرش دانشجویان در دوره های کاردانی پیوسته صرفا از طریق سوابق تحصیلی صورت خواهد گرفت و کنکور در این رشته ها حذف می شود. مصوبه دیگر نیز برای ساماندهی کنکور جلوگیری از تبلیغات بی حد و حصر موسسات کنکوری بدون مجوز در رسانه هاست تا بی اعتمادی والدین نیز در این زمینه از بین برود.
قائم مقام ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: البته تا این مصوبات ساماندهی کنکور وارد کار شده و اجرایی شوند و علاوه بر آن نظارت بر روند اجرای آن را داشته باشیم راه درازی را در پیش داریم.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: از بخش دیگری از پیشبرد آمایش آموزش عالی راضی نیستیم، به عنوان مثال آمایش استانی طرح آمایش آموزش عالی هنوز ضعف هایی دارد. در این قسمت وزارت بهداشت برنامه هایش را برای ما ارسال کرده است، اما وزارت علوم هنوز برنامه های برای آمایش استانی ارائه نکرده است.
پاسخ ها