فروغ فاریابی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های
اخبار
از ارومیه
،با تاکید بر جنبه اجتماعی و انگیزشهای اجتماعی تاثیر گذار بر کاهش تصادفات جادهای عنوان کرد: همواره در بحث ایمنی و کاهش حوادث به موضوعات سخت افزاری مانند احداث جاده، نصب علایم و امداد نجات پرداخته شده، اما عامل انسانی و ارتقاء فرهنگ ایمنی و رفتارسازی در این ارتباط، مهمترین مولفه برای کاهش تصادفات و تلفات محسوب میشود که از اهمیت بالایی برخوردار است.
فروغ فاریابی ادامه داد: برای ارتقاء ایمنی باید علاوه بر بهره مندی از ظرفیتهای اجرایی دستگاههای ذیربط همچون امداد، کنترل، نظارت و ساخت و ساز باید از مشارکتهای مردمی و فکر و ایده آنان نیز استفاده و برای فرهنگ سازی و ارتقاء ابتدا باید نسبت به تدوین یک برنامه مدون اقدام و سپس به اعتبار لازم جهت استارت برنامه ارائه شده پرداخت.
او از روند افزایشی تصادفات جادهای طی ماههای اخیر خبر داد و گفت: طی نه ماه سال جاری نزدیک به ۱۱ درصد افزایش تلفات جادهای داشتیم که بیشترین تصادفات در حوزه میاندوآب رخ داده است که در خصوص این روند صعودی تصادفات باید افزایش تردد و ترافیک در محورهای ارتباطی استان نیز لحاظ شود.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی در خصوص پیک ساعات تصادفات جادهای اظهار کرد: بیشتر تصادفات جادهای طی ساعت ۶ الی ۸ بعداز ظهر و رزوهای پنجشنبه، جمعه و شنبه رخ داده است.
فاریابی از تاثیرگذاری برنامههای آموزش ترافیکی بر فرهنگ سازی ترافیکی توسط آموزش و پرورش موثر دانست و بیان کرد: خلاء فرهنگ سازی ایمنی در آموزش و پرورش محرز بوده و باید به عنوان واحد درسی در مدارس تدریس شود.
پاسخ ها