به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ، معاون درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: اغلب کادر درمانی مبتلا به کرونا بدون عارضهای خاص، بهبود یافتهاند و تعدادی از آنها هم به جمع شهدای مدافع سلامت پیوستهاند.
او با اشاره به تاثیرگذاری اعمال محدودیتها در کاهش آمار بیماران بستری کرونایی در آذربایجان شرقی و روند کاهشی بیماران ورودی به بیمارستانها گفت: این روند کاهشی از حدود ۲۵ روز قبل آغاز شده و از هفته گذشته هم بیشتر شده است.
رجایی افزود: تعداد بیماران بستری در بیمارستان، شاخص وزارت بهداشت برای آمار بیماری کرونا است و تا بعد از ظهر روز گذشته، حدود یک هزار و ۱۰۰ بیمار در مجموع بیمارستانهای آذربایجان شرقی، بستری هستند که از این تعداد ۲۸۱ نفر در بخشهای ویژه و ۱۳۳ نفر از آنها زیر دستگاه تهویه مکانیکی هستند.
معاون درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه آمار بستری روزانه در آبان ماه به بیش از ۳۰۰ نفر افزایش یافته بود گفت: این رقم در آذر ماه به طور متوسط به ۱۵۰ تا ۱۷۰ نفر رسیده است و انتظار داریم آثار محدودیتهای اعمال شده در نیمه آذر ماه را طی هفته پایانی آذر ماه و نیمه اول دی ماه ببینیم.
او با تاکید بر اینکه هیچ دارو و درمان قطعی برای کرونا وجود ندارد گفت: رفتار ویروس برای ما ثابت شده است، به طوری که هر بار با تشدید محدودیتهای اجتماعی، تعداد بستریها و مرگ و میرها به طور چشمگیری کاهش یافته است، اما هر بار که ساده انگاری و سهل انگاری کردهایم، با افزایش موارد ورودی به بیمارستانها و به تبع آن با مرگ و میرها روبرو بودیم.
رجایی افزود: یک بار در فروردین ماه، سپس در تیر ماه و پس از آن در آبان ماه با افزایش تعداد بیماران بستری کرونایی مواجه بودیم که هر بار تعداد بیماران بستری نسبت به دفعات قبلی بیشتر بود؛ سخت گرفتن محدودیتها سبب کاهش آمار بستریها شده است هر چند اعمال محدودیتهای مقطعی و کاهش آمار رضایت بخش است، اما برای تداوم کاهش آمار و کنترل بیماری، این محدودیت ها باید ادامه پیدا کند.
پاسخ ها