صدیقی ادامه داد: دانشگاه ها در صدد بودند با قبول دانشجویان کمتر در خوابگاه ها فاصله مناسب حفظ و خطرات موجود کاهش پیدا کند. این خوابگاه ها عمدتا برای دانشجویان با واحدهای عملی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در حال کار روی پایان نامه و تز دکتری خود هستند در نظر گرفته شده است.
معاون وزیر علوم افزود: اما با توجه به طرح جدید محدودیت های کرونایی وزارت بهداشت و ستاد کرونا و بخشنامه وزیر علوم به دانشگاه ها مقرر شد که فقط برای دانشجویانی که در پروژه هایی آنها اضطرار وجود دارد و یا احیانا مشکلاتی برای دانشجو به وجود می آید اگر نمونه های آزمایشگاهی خود را رها کند و در روند پروژه دانشگاهی با وقفه دو هفته ای خلل ایجاد شود، خوابگاه در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه دانشجویان در آستانه فارغ التحصیلی نیز شامل این حضور میشوند، گفت:دانشجویان کارشناسی ارشدی که در آستانه فارغ التحصیلی بوده و داوطلب کنکور دکتری هستند، نباید در روند فارغ التحصیلی آنها خللی ایجاد شود. اسکان در خوابگاه شامل حال این دانشجویان می شود، مشروط بر اینکه به حضور دانشجو در خوابگاه نیاز باشد.
صدیقی ادامه داد: خود دانشگاهها مسئول جمع بندی و تصمیم گیری برای اسکان این دانشجویان هستند و مابقی فعالیتها غیر حضوری است. بعد از اتمام محدودیتهای کرونایی در ارائه خوابگاه به تصمیمات اولیه استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی خوابگاه برمی گردیم.
معاون وزیر علوم گفت: بعد از اتمام محدودیت ها دانشجویانی که کلاس عملی دارند و در شرایط اضطرار نیستند هم میتوانند در خوابگاه ها اسکان داشته باشند.
صدیقی درباره وضعیت سرو غذا برای این دانشجویان بیان کرد: غذا نیز به صورت بسته بندی شده در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.
پیشتر علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم نیز در این باره به با باشگاه خبرنگاران گفته بود: حضور دانشجویان در آزمایشگاهها و خوابگاهها با رعایت حداکثری شیوه نامههای بهداشتی صورت میگیرد. تخلیه خوابگاههای برخی از دانشگاهها بنا به تصمیم خود دانشگاهها بوده و بر اساس شرایط خودشان صورت گرفته است اما سیاست کلان وزارت علوم، تعطیلی سراسری خوابگاهها نیست.
پاسخ ها