به گزارش گروه وبگردی اخبار ، روز جمعه هفتم آذر، تروریستهای کوردل وابسته به استکبار جهانی و رژیم پلید صهیونیستی در اقدامی وحشیانه، محسن فخریزاده یکی از مدیران و خدمتگزاران عرصه علمی، پژوهشی و دفاعی کشور را به شهادت رساندند.
ترور ناجوانمردانه این دانشمند عرصه علمی و دفاعی کشور واکنشهای زیاد و مختلفی را در سطح جهان به دنبال داشت؛ اما نکته قابل تأمل آن بود که هیچکدام از دوّل غربی و حتی مجامع جهانی اقدام به محکوم کردن این ترور وحشیانه که ردپای تروریسم دولتی نشئت گرفته از صهیونیستها در آن مشهود است نکردند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در واکنش به ترور شهید فخریزاده، بجای محکومیت این اقدام تروریستی، صرفاً خواستار خویشتنداری و خودداری از هر اقدامی شد که منجر به تشدید تنشها در منطقه شود!
گوترش، پیشتر در قضیه اقدام جنایتکارانه آمریکا در ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی نیز بجای محکوم کردن تروریسم دولتی آمریکا در هدف قرار دادن مقام نظامی یک کشور عضو سازمان ملل در یک کشور ثالث، صرفاً از تنش به وجود آمده بین ایران و آمریکا در عراق ابراز نگرانی کرده بود!
اما نکته قابل تامل و تلخ ماجرا آنجاست که رژیم تروریستی آمریکا با نفوذ خود در سازمان ملل، به دستاندرکاران این سازمان فشار آورد تا زمینه قطع همکاری با «گزارشگر شورای حقوق بشر ویژه قتلهای خودسرانه» را فراهم آورند.
اگنس کالامارد، گزارشگر شورای حقوق بشر سازمان ملل ویژه قتلهای خودسرانه، تیرماه سال جاری، با ایراد سخنانی در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ضمن خلاف حقوق بین الملل دانستن ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا اظهار کرد: ایالات متحده آمریکا نتوانسته اسناد و شواهدی محکم درباره ضرورت حمله به کاروان حامل سردار سلیمانی ارائه کند.
دکتر علی باقری معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در همین رابطه گفت: خیلی از ظرفیتهای حقوقی بینالمللی در دست قدرتهای غربی است، اما دریچههایی وجود دارد که میشود از آن ظرفیتها استفاده کرد؛ ما باید هوشمندی داشته باشیم تا بتوانیم از آنها استفاده حداکثری کنیم. در قضیه ترور شهید سلیمانی غربیها جلوی خیلی از عرصهها را میگیرند. یکی از گزارشگران ویژه موضوعی شورای حقوق بشر که مربوط به قتلهای خودسرانه است در تیرماه امسال گزارشی را در مورد شهادت شهید سلیمانی منتشر کرد و تصریح کرد این اقدام غیرقانونی و خلاف حقوق بینالملل است و آمریکاییها هیچ توجیهی برای این اقدام (شهادت سردار سلیمانی) نداشتند. آمریکاییها اعتراض کردند و این گزارشگر گفت من تابع حقوق بینالملل هستم نه آمریکا؛ دو روز پیش، چون دیدند نمیتوانند نظرش را عوض کنند او را مجبور به استعفا کردند.
اما علاوه بر سازمان ملل - که علیالقاعده و بر مبنای منشور ملل متحد باید حامی حقوق مصرح قانونی کشورهای عضو باشد و از اقدامات تروریستی و خصمانه علیه منافع کشورهای عضو خود جلوگیری کند، اما در برابر اقدامات تروریستی علیه دانشمندان کشور ما سکوت کرکننده اتخاذ کرده -، کشورهای غربی بویژه اروپاییها نیز در قضیه ترور شهید فخریزاده، سکوت کردهاند و از محکوم کردن این اقدام تروریستی خودداری میکنند.
دکتر باقری در همین زمینه در برنامه پرونده ویژه شبکه ۳ گفت: در ترور شهید سلیمانی کدام کشور اروپایی این ترور را محکوم کرد؟ خیلیها سکوت کردند و آنها هم که حرف زدند گفتند در پاسخ به اقداماتی بود که شهید سلیمانی انجام داده بود! بنابراین اگر همه توجهها را به رژیم صهیونیستی جلب میکنیم نباید حواسمان از آمریکاییها و اروپاییها منحرف شود. چندی قبل در وین یک اقدام تروریستی شکل گرفت، غیر از کشورهای اروپایی دبیر کل سازمان ملل رسما بیانیه داد و ترور را محکوم کرد؛ چرا الان محکوم نمیکنند؟ الان دبیر کل سازمان ملل، مسئولین حقوق بشری در ژنو، رئیس شورای حقوق بشر و کمیساریای عالی حقوق بشر و مسئولین کشورهای اروپایی در جایگاهی هستند که باید این ترور را محکوم کنند و در جایگاه پاسخگویی هستند. اگر آنها در این زمینه اقدامی نکنند عملا به معنی ترویج و تشویق تروریسم است، نمیشود با تروریسم دوگانه برخورد کرد.
پاسخ ها