او افزود: عوارض زایمان زودتر یا دیرتر از موعد طبیعی جنایاتی ست که پدران و مادران در حق کودک مرتکب میشوند.
سمایی اظهار داشت: حقیقتا برای من دردناک و پرغصه است که مادران مهربان هنوز اسم نوزاد خود را انتخاب نکرده اند، اما مثل ابر بهار اشک میریزند تا من روز ۹۹/۹/۹ ایشان را برای زایمان بستری کنم.
او ابراز داشت: اصرار بر تولد در روز خاص توسط اولیا نشانه غفلت از وظایف اصلی و جایگاه حقیقی والدین در تربیت و ساخت آینده کودکان دارد.
متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه تولد در روز خاص اگر منجر به زایمان زودهنگام یا دیرهنگام نوزاد شده و بدلیل القای کاذب زایمان از طریق آمپول اکسی توسین یا سزارین انتخابی شود منجر به عوارض جبران ناپذیری برای مادر و نوزاد خواهد شد، بیان کرد: این اتفاق باعث تبعات ناخوشایندی همچون پارگی رحم، خونریزیهای شدید بعد از زایمان، سخت زایی در مواردی که زایمان به تاخیر انداخته میشود و عوارضی همچون تولد نوزاد نارس، بستری نوزاد بدلیل مشکلات تنفسی و ... در القای زودرس زایمان خواهد شد.
دکتر عاطفه سمایی ادامه داد: عوارض فوق عوارضی هستند که اولیا در ایجاد آن مقصر هستند و بزرگترین جنایت در حق نوزادان بی گناه است.
او افزود: زیبایی تولد به این است که روندی خارج از اراده انسان باشد و سلامت نوزاد و مادر در این روند منوط به شروع دردهای زایمانی به صورت خود به خود است، پس من به والدین عزیز توصیه میکنم به جای تمرکز بر خواستههای غیرمعقول و کودکانه برای تعیین اعداد و تاریخهای رند تولد، از این فرصت نه ماهه در مورد تکالیف خود نسبت به این میهمان معصوم مطالعه انجام بدهند، تکالیفی همچون انتخاب اسمی بامسمی، اطلاع از شرایط و حالات نوزاد، نحوه شیردهی، چگونگی مواجه با مشکلات و بیماریهای دوره نوزادی استفاده کنند.
این متخصص زنان و زایمان در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: کودک نیازمند پدر و مادری بالغ است که بعد از تولد او زندگی گرمتر و عاقلانه تری را در پیش بگیرند تا وی در دامان پر مهر ایشان، عاشقانه بزرگ و استعدادهایش شناخته و بالنده شود.
او اضافه کرد: انسانها به تاریخ تولد خود شناخته نمیشوند، بلکه به نامشان، اصالت خانوادگی شان، نوع تربیت و تعاملات اجتماعی شان است شناخته میشوند، این موضوعی است که باید بر آن تمرکز شود.
دکترسمایی همچنین افزود: اصرار نابجای والدین در برخی موارد، چون موجب تولد نوزاد نارس میشوند از طرف خانواده و پزشک اشتباه است و اگر منجر به مشکلات تنفسی نوزاد گردد جرم قلمداد میشود.
او افزود: وقتی موضوع برای مادران تبیین میشود اصرار همسران شان بعنوان دلیل مطرح میشود که حقیقتا این موضوع بسیار حیرت برانگیز است.
ج
پاسخ ها