البته همجواری استانهای پر خطر کرمانشاه و لرستان با نهاوند را نیز نباید در این زمینه نادیده انگاشت. این روزها کادر درمانی نهاوند به ویژه پرستاران خسته اند و بیمارستان شهرستان نهاوند دیگر ظرفیت پذیرش بیماران را ندارد.
فرماندار نهاوند میگوید: بی دقتی تعدادی از مردم در رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی موجب شیوع گسترده کرونا شده است. آقای ناصری افزود: نظارتها بر اماکن عمومی و محل شیوع مانند بانکها، تاکسیها، مغازه ها، فروشگاهها و مطب پزشکان افزایش یافته است.
با توجه به اوج گیری بیماری کرونا در نهاوند، تیمهای کارشناسی پرستاری و درمانی در قالب یک طرح، در اماکن عمومی به تشریح وضعیت و راههای پیشگیری از آن برای مردم میپردازند. همچنین طرح تشدید برخورد با نانواییهای متخلف درسطح شهر و روستاهای نهاوند نیز شدت گرفته است.
در ستاد کرونای این شهرستان هم مصوب شد تا زمان تعهد خانواده متوفی برای برگزار نکردن مراسم ختم و حضور فقط ۱۰ نفر در مراسم خاکسپاری، برای آنها گواهی فوت صادر نشود؛ در اقدامی دیگر درج زمان و مکان خاکسپاری افراد فوت شده شهرستان نهاوند در اعلامیههای فوت ممنوع اعلام شده است.
سیامک دانشور رئیس شبکه بهداشت و درمان نهاوند گفت: حدود ۱۱۰ نفر در دو بیمارستان نهاوند بستری هستند و روزانه بین ۳ تا ۶ نفر در هفتههای اخیر فوت کرده اند.
او افزود: هم اکنون ظرفیت بیمارستان آیتالله علیمرادیان نهاوند، و یکی از دو بخش بیمارستان شهید قدوسی تکمیل شده است و با این روند که روزانه بیش از ۱۰ نفر به بیماران کرونایی نهاوند افزوده میشود به نظر میرسد در روزهای آینده ظرفیت بیمارستان شهید قدوسی نیز تکمیل شود.
رئیس نظام پزشکی نهاوند در رابطه با وضعیت بحرانی نهاوند گفت: متاسفانه عدهای بیماری خود را مخفی میکنند و این رفتار بسیار بدی است. دکتر غلامرضا مسعودی بابیان اینکه شهروندان از ترددهای غیرضروری خودداری کنند افزود: در چند روز آینده مجبور به احداث بیمارستان صحرایی در نهاوند هستیم که این اوضاع را خیلی بدتر میکند.
در حال حاضر بسیاری معتقدند با بحرانی شدن وضعیت استان همدان و برخی دیگر از شهرستانهای این استان، نیاز است اماکن عمومی و پرتردد، حداقل تا یک هفته و در صورت ضرورت دو هفته تعطیل شود. ستاد مقابه با کرونای استان همدان در حال بررسی این موضوع است.
ج
پاسخ ها