او افزود: مطالعات طرح آبرسانی بن به بروجن در دهه ۸۰ صورت گرفته است و عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۱ آغاز شد.
کریمی با تشریح روند اجرایی طرح، اضافه کرد: در این پروژه سه ایستگاه پمپاژ پیشبینی شده است که یکی در آبگیر، دیگری در ایستگاه شماره ۲ و ایستگاه شماره ۳ که حدود یک هزار و ۷۴۰ لیتر بر ثانیه آب پمپاژ و به سمت بروجن هدایت میکند.
او ادامه داد: مبدا این طرح زایندهرود و مقصد آن شهرستان بروجن است و ۴۵۶ هزار نفر از مردم استان را آبرسانی میکند.
کریمی در خصوص از سرگیری طرح پس از توقف یک ساله نیز گفت: اعتباراتی از یکماه پیش تخصیص داده شد و مشکلات پیمانکاران برطرف شده است.
او از پیشرفت ۶۵ درصدی طرح آبرسانی بن به بروجن خبر داد و افزود: هم اکنون از مجموع ۱۱۷ کیلومتر خط اصلی حدود ۱۹ کیلومتر باقی مانده که با دعوت پیمانکار و پرداخت مبلغی از اعتبارات به وی، عملیات اجرایی به سرعت در چند جبهه در حال اجراست.
کریمی اضافه کرد: تصفیهخانهای که ظرفیت یک هزار و ۷۴۰ لیتر بر ثانیه آب را تصفیه میکند در حال ساخت است و حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همچنین در این طرح حدود ۱۳۷ کیلومتر خط فرعی وجود دارد که در حال بررسی و برنامهریزی برای اجرای آن هستیم.
او ادامه داد: همچنین در حال بررسی، طراحی و بازنگریهای معمول به منظور انجام مناقصات مربوط به ایستگاه پمپاژ آبگیر زایندهرود هستیم که با برنامهریزی مناسب و تزریق به موقع اعتبارات مشکلات طرح برطرف خواهد شد.
کریمی گفت: امید است با تزریق به موقع اعتبارات و حل معارضات در محدوده بروجن و شمال خط، مشکلات حقوقی طرح حل و این پروژه، که یک پروژه ملی و مطالبه مردم این استان است، به موقع و با کیفیت تحویل داده شود.
منبع: ایرنا
پاسخ ها