به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی اخبار ، سرهنگ رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتای ناجا درباره «چالش مومو» اظهار کرد: موضوع مومو یک موضوع محتوایی است.
او با بیان اینکه شاید پرونده و شکایت در خصوص این مورد بسیار کم به پلیس ارجاع داده شود و افراد فقط اطلاع رسانی کنند، گفت: از زمانی که این موضوع به طور رسمی اعلام و گزارش شد، ۳ هزار تماس مردمی داشتیم.
سرهنگ رجبی افزود: افرادی که تماس گرفتند به هر نحوی درگیر این موضوع شده بودند، اما در بسیاری از این موارد پرونده سازی نمیشود و همچنین به مراجع قضایی وارد نمیشوند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ادامه داد: در برخی از مواردی که پرونده تشکیل شده است، مشاهده کردیم امری که به عنوان چالش مطرح شده، موضوعیت ندارد.
او با بیان اینکه در فضای رسانهای مطرح شده که چالشی تحت عنوان «چالش مومو» به وجود آمده که در این چالش مردم به سمت اقدامات خشن راهنمایی میشوند، افزود: آن چیزی که در ایران وجود دارد چنین چیزی نیست و عمده فضایی که وجود دارد، فضای آزار و اذیت گروههای همسال است.
سرهنگ رجبی گفت: موردی که پلیس فتای هرمزگان شناسایی کرد این بود که ۷ دانش آموز همکلاس دبیرستانی با هدایت یک نفر از همان دانش آموزان برای عده زیادی در شهر هرمزگان و استانهای جنوبی کشور با عکس پروفایل مومو پیام میفرستادند.
پاسخ ها