به گزارش گروه وبگردی اخبار ، املت (Omelette) خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم مرغ است. برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره میریزند. وقتی روغن داغ شد تخم مرغهای همزده شده را به آن اضافه میکنند. گاهی املت آماده را تا میکنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار میدهند.
مواد لازم:
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آرد ۱قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ ۴عدد
شیر ۱چهارم پیمانه
گوجه فرنگی ۴عدد
پیاز ۱عدد
روغن به میزان لازم (حیوانی یا کره)
زعفران به میزان لازم (اختیاری)
ابتدا پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. بعد در روغن یا کره تفت دهید تا حدی که نرم شود، ولی زیاد سرخ نشود. گوجه فرنگیها را با رنده درشت رنده کنید و روی پیاز ریخته و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کرده و ادویه را به آن بیفزایید. در این جا مواد میانه املت شما آماده شد.
در ظرفی جداگانه شیر، تخم مرغ و آرد را با هم خوب بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد و مواد با هم مخلوط شوند. سپس کمی زعفران به مواد بیفزایید. تابهای نچسب و داغ شده را با مقداری کره یا روغن چرب کنید و نیمی از مواد را روی آن ریخته و خوب تابه را بگردانید تا در سطح تابه مواد پخش شوند. سپس گوجه فرنگی و پیاز را روی آن ریخته و بقیه خمیر را هم رویش بریزید و درب ظرف را ببندید تا غذا کاملا مغزپخت شود.
نکات:
۱) اگر آرد گلوله شد، میتوانید خیلی سریع مواد را از یک الک سیمی کوچک رد کنید تا صاف و یکدست شود.
۲) این املت برای صبحانه و یک شام سبک، بسیار عالی است. میتوانید به سلیقه خود از مواد دیگری مثل پنیر و فلفل دلمهای ریز شده نیز در آن استفاده کنید.
۳) اگر دوست دارید مقدار بیشتری آرد به مواد بیفزایید و تقریبا خمیر درست کنید و بعد مواد را داخل آن ریخته و داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شود یا آن را با حرارت ملایم سرخ کنید.
منبع: آشپزی ها
پاسخ ها