به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،سید علی موسوی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه به همراه دادستان عمومی و انقلاب مراغه و برخی از مسوولان شهرستان در بازدید از برخی از آثار تاریخی شهرستان که در داخل بازار مراغه قرار دارند گفت: سرای متولار، خامنهای و مغازههای سنگی از آثار ثبتی و حفاظتی شهرستان محسوب میشوند که نیازمند مرمت و بازسازی از سوی دستگاههای متولی هستند.
اوبا اشاره به اینکه خطر ریزش و تخریب این آثار جان مردم را تهدید میکندافزود:این آثار ثبتی و حفاظتی در داخل بازار مراغه قرار دارند و روزانه محل داد و ستد و رفت و آمد بسیاری از مردم هستند.
او گفت: بازار آرد، غلات، خشکبار و مواد غذایی جدید شهرستان در زمینی به مساحت ۱۵ هزار متر مربع و با زیربنای هفت هزار متر مربع با ۶.۹ میلیارد تومان هزینه با مشارکت شهرداری و بخش خصوصی احداث شده و باید راهکارهای انتقال بازار قدیمی خشکبار مراغه به بازار جدید بررسی شود.
فرماندار مراغه همچنین در بازدید از حمام تاریخی خواجه نصیر مراغه بیان کرد: حمام خواجه نصیر مراغه یکی از آثار ملی ثبت شده مربوط به دوره صفوی بوده که در حال حاضر از سوی شهرداری تملک شده و با هماهنگی و همکاری اداره میراث فرهنگی شهرستان نیازمند بازسازی و مرمت است.
موسوی گفت: بایستی تکلیف آثار تاریخی بازدید شد به سرعت مشخص شود.
او بیان کرد: با احیای آثار تاریخی شهرستان میتوان شاهد حصور گردشگران داخلی و خارجی در مراغه شد.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
پاسخ ها