مهران احمدی بلوطکی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای اخبار از اهواز ، گفت: با عنایت به توصیههای بین المللی تصمیمات کمیته علمی کشوری آنفولانزا و با در نظر گرفتن شرایط، واکسن آنفولانزا همانند سالهای قبل در حال توزیع است و هیچ گونه نگرانی در این خصوص نخواهیم داشت.
او با اشاره به پیگیریهای دانشگاه علوم پزشکی اهواز، افزود: اولین محموله واکسن آنفولانزا وارد خوزستان شد و در اختیار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز قرار گرفت و طی روزهای آینده طبق نکات بهداشتی که کمیته علمی آنفولانزا و کرونا در استان تصمیم گیری کردند، شرایط برای مردم مهیا خواهد شد.
احمدی بلوطکی در خصوص برنامههای معاونت بهداشتی، بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی اهواز طوری برنامه ریزی کرده که ابتدا گروههای هدف که شامل ۳ گروه بهداشت و درمان، مادران باردار و افراد سالمند هستند، شناسایی کنند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز تصریح کرد: شهروندان مستحضر باشند که اگر پرونده الکترونیکی ندارند، میتوانند به نزدیکترین خانه بهداشت در محل سکونت خود مراجعه کنند و طبق برنامه ریزی، همکاران ما با آنها تماس میگیرند و در فضای حقیقی و مجازی اطلاع رسانی خواهد شد و مطابق زمانبندی، مراجعه و به صورت رایگان تزریق انجام میشود.
او ادامه داد: افرادی که در حال حاضر به ویروس کرونا مبتلا هستند، تحت هیچ شرایطی نیاز به این واکسن ندارند و میتوانند پس از ۳ الی۴ هفته بعد از بهبودی واکسن آنفولانزا را تزریق کنند.
سید محمد علوی رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: پاییز، فصل عفونتهای تنفسی است که بنابر تخمین پژوهشگران و اپیدمی لوژیست ها، سال دهمی است که انتظار میرود آنفولانزا H۱N۱ را داشته باشیم.
او افزود: اولین بارندگی در خوزستان همراه با طوفان رعد و برق حساسیتها است که در استان علاوه بر آلایندههای هوا، گردافشانی درختان هم هستند که افراد زیادی به درمانگاه ها مراجعه میکنند بنابراین پیش بینی میشود پاییز بسیار سختی را در پیش رو داشته باشیم.
علوی در پایان تصریح کرد: شستن دست ها، استفاده از ماسک و رعایت کردن فاصله گذاری اجتماعی سادهترین راه برای پیشگیری از ویروس کرونا است که هم ابتدایی و هم بسیار موثر خواهد بود.
پاسخ ها