به گزارش گروه وبگردی اخبار ، برای وجترین خوری چی بهتر از فلافل؟ فلافل مدلهای مختلف داره مثلا دستور با دال عدس، یکی با باقالی خشک و یکی با نخود.
چرا کتلت تا وقتی فلافل هست؟ چرا باید در یک اقدام جنایتکارانه جسد خواری گاو و گوسفند کنیم، اصولا هر چی دوست داشتید بخورید و ترجیحا گیاه خواری زیادی هم وارد رژیم خود کنید به کسی هم به دلیل غذای مورد انتخابش برچسپ نزنید، فلافل خیلی خوب و سالمتر از کتلت هست و اگر اون بار نوستالژیک کتلت نبود شاید به کل از اون صرف نظر میکردم.
مواد لازم:
نخود خشک صد گرم
باقالی خشک دویست گرم
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه کوبیده یک دوم قاشق چای خوری
دارچین، فلفل، جوزهندی و پودر زنجبیل که یک چهارم قاشق چای از هر یک
زیره یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
پیازچه پنج شاخه
سیر چهار حبه
گشنیز یک دسته بزرگ (ساقهها کاملا جدا شود)
جعفری یک دسته کوچک (ساقهها کاملا جدا شود)
دانه کنجد چهار قاشق غذا خوری
روغن کافی برای سرخ کردن
طرز تهیه فلافل سبزیجات
نخود و باقالی رو از شب قبل خیس کنید تا حجم اونها دو برابر بشه.
سبزیها سیر نمک همه ادویهها و بیکینک پودر رو کاملا در مخلوط کن پوره کنید.
نخود و باقالی رو چرخ کنید یا درشت پوره کنید نتیجه باید مثل شن درشت دونه باشه. مایه سبز رو با مایه شن مانند مخلوط کنید. مایه رو یکی دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزهها با هم مخلوط بشن.
طرز تهیه فلافل خوشمزه
از مایه گلولههایی به ابعاد یک توپ پینگ پنگ درست کنید، در کنجد بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید.
یک فلافل پر سبزی بهاری که بدون تجهیزات آشپزخانه خاصی و با آموزش آشپزی راحتی تهیه میگردد.
منبع: آشپزخانهها
پاسخ ها