به گزارش خبرنگار گروه استان های اخبار از کرمانشاه ؛ مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در زمان ۸ سال دفاع مقدس در کنار رشادت هاو ایثار مدافعان امنیت و حریم کشور، مدافعان سلامت از جمله پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان در خطوط مقدم جبهه و پشت جبهه همواره به صورت داوطلبانه در کنار رزمندگان اسلام بودند.
او گفت:در ۸ سال دفاع مقدس جانفشانی و از خودگذشتگی نیروهای کادر بهداشت و درمان همواره مثال زدنی است و بسیاری از این عزیزان در دوران جنگ تحمیلی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که نام و یادشان همواره جاودان خواهد ماند.
او ادامه داد:در حال حاضر و با شیوع بیماری کرونا این مدافعان امنیت بودند که به همراهی مدافعان سلامت آمدند.
مرادی افزود: نیروهای سپاه و ارتش و بسیاری از سازمانهای دیگر علاوه بر اینکه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی کمک فراوانی به کنترل بیماری کرونا کردند، در اجرای این دستورالعمل ها نیز همیشه همراه دانشگاه بودند، از جمله ضدعفونی بیمارستانها، مناطق پر تردد، تهیه و توزیع مواد ضدعفونی و همچنین در بحث غربالگری در کنار مدافعین سلامت بودند و این عمل آنها بسیار قابل تقدیر و ارزشمند است.
او ادامه داد: مردم استان کرمانشاه به عنوان یکی از استانهایی که جنگ در ابتدا از این استان آغاز شد و در همین استان نیز به پایان رسید، همیشه حضور داشته اند و شهرهای ما آسیبهای بسیاری دیدند کرمانشاه پس از دزفول بیشترین تعداد بمبارانهای هوایی را داشته و مردم شریف این استان همواره سرآمد بوده اند.
مرادی بیان کرد: این استان در زمینه ایثار و شهادت نقش محوری و برجستهای در کشور دارد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، استان کرمانشاه سینه ستبر ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس است.
او افزود:درخواست ما از مسئولین این است که توجه ویژهای به استان کرمانشاه و استانهای غربی کشور از جمله ایلام و کردستان که در جنگ تحمیلی آسیب جدی دیده اند، داشته باشند.
مرادی بیان کرد: نشست امروز نیز به همین منظور تشکیل شده است و به زودی فعالیتهای خوبی در این زمینه انجام میشود و بر این اساس با ارائه خدمات توسط سپاه، دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامعه پزشکی به صورت مشترک هدفی خاص را مد نظر داریم و آن رفع محرومیت در بحث بهداشت و درمان از چهره مناطق محروم و حاشیه نشین میباشد.
او گفت: تا کنون بسیج جامعه پزشکی در استان کرمانشاه خوب عمل کرده و در طول سال چندین بار و در مناسبتهای گوناگون، گروههای جهادی در قالب تیمهای بهداشتی درمانی به صورت داوطلبانه به مناطق محروم اعزام میشوند.
او افزود:خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته در سالهای اخیر شاهد پیشرفت چشمگیری در وضعیت بهداشت و درمان استان هستیم و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر امکانات و تجهیزات و کادر مجرب درمانی متخصص و فوق تخصصی در بیمارستانها و مراکز درمانی به عنوان قطب کشور مطرح است.
مرادی گفت: این امکانات در تمام شهرستانها نیز وجود دارد و اکثر شهرستانها بیمارستان و تجهیزات لازم بهداشتی درمانی و خدمات پزشکان متخصص و فوق تخصص برخوردارند.
او افزود: با توجه به اینکه در استان بحرانهای زیادی از جمله زلزله و سیل را پشت سر گذاشته ایم، در بحث بهداشت و درمان در مناطق محروم نیازمند امکانات ویژه به منظور ارتقا وضعیت بهداشت و درمان این مناطق استان هستیم.
انتهای پیام/ز
پاسخ ها