به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی اخبار ، مراسم رونمایی از تندیس و لوح ثبت میراث ملی زنده بشری، غلامحسین امیرخانی خوشنویس پیشکسوت و رئیس انجمن خوشنویسان با حضور سید مجتبی حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، هادی مظفری مدیر کل هنرهای تجسمی ارشاد، علی اشرف صندوق آبادی، علی شیرازی، امیر احمد فسلفی، الهه خاتمی، رضا بنی رضی خوشنویسان مطرح و جمعی از اهالی هنر و رسانه در مجموعه فرهنگی تاریخی سعد آباد برگزار شد.
در این مراسم حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور درباره جایگاه استاد امیرخانی اظهار کرد: تفکر ما مردم معاصر این است که اشیاء میراث هستند؛ در صورتی که اشیاء مصنوع و انسان صانع آنهاست. انسان شیء را ساخته و به عنوان یک معنا در فرم زیبا به جامعه هدیه میکند.
وی افزود: انسان میراث خداوند است؛ بنابراین شمّ خلاقیت و سازندگی دارد. بنده حدود ۱۵ سال است در گروه هنرهای سنتی فرهنگستان هنر در خدمت استاد امیرخانی هستم. این همکاری فرصت بسیار مغتنمی است تا در محضرشان ادب بیاموزم.
بلخاری گفت: من برای توصیف جایگاه استاد امیرخانی از واژه حکیم استفاده می کنم؛ زیرا حکیم ۳ ویژگی اصلی دارد. اول اخلاق؛ بیشتر افرادی که در این جمع حاضر هستند درباره شرافت، جوانمردی، تواضع و بزرگ منشی استاد حرفهای بسیاری برای گفتن دارند. ویژگی دوم یک حکیم فرزانگی است؛ استاد امیرخانی اگر کل مثنوی را حفظ نباشند، بخش اعظمی از آن را حفظ هستند. ویژگی آخر حکیم هم خلاقیت است که ارتباط بسیار تنگاتنگی با ویژگی اول دارد؛ بنابراین با درنظر گرفتن این ۳ خصیصه، می توانم بگویم که استاد فرشچیان حکیم نقش و استاد امیرخانی حکیم خط هستند.
ادامه دارد/
پاسخ ها