رسولی مدیر کل بیمه سلامت مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگارانجوان از مهاباد ،اظهار داشت: ۴۲ موسسه تشخیصی و درمانی هماکنون در اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیکی در این شهرستان مشارکت دارند که این مراکز تاکنون ۱۴ هزار و ۸۵۲ نسخه الکترونیک را صادر کردند.
رسولی افزود: ۶ مطب، ۲۷ داروخانه، ۳ آزمایشگاه و ۵ مرکز تصویربرداری مهاباد از طرح نسخهنویسی الکترونیکی استفاده میکنند.
او با اشاره به اینکه مراکز درمانی میتوانند با تامین امکانات سختافزاری به طرح نسخهنویسی الکترونیک متصل شوند، ادامه داد: حدود ۵۸ درصد مردم این شهرستان تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند.
مدیر کل بیمه سلامت مهاباد با بیان اینکه نسخهنویسی الکترونیک این مراکز شامل تجویز دارو، معرفی به مراکز آزمایشگاهی و رادیولوژی است، بیان کرد: در این سامانه به محض وارد کردن شماره ملی فرد بیمهشده، مشخصات وی نمایش داده شده و اعتبار دفترچه ارائه شده نیز اعلام میشود.
رسولی اظهار داشت: در این طرح چنانچه دفترچه فرد مراجعه کننده به مراکز درمانی دارای اعتبار باشد، حق ویزیت بیمهای و در صورت نداشتن اعتبار دفترچه، حق ویزیت آزاد از فرد دریافت میشود.
او با اشاره به عمده مزیت و معایب این طرح اظهار داشت: کاهش خطای داروخوانی ناشی از بدخطی پزشک از مزیتهای این طرح بوده و طولانی شدن فرآیند انتظار مراجعهکننده ناشی از نداشتن آموزش و تبحر کافی در داروخانهها و قطعی اینترنت از معایب آن است.
مدیر کل بیمه سلامت مهاباد با اشاره به اینکه این طرح در حال حاضر در موسسههای خصوصی طرف قرارداد اجرا میشود، اعلام کرد: در این طرح فرآیند رسیدگی به نسخهها به طور همزمان توسط سامانه انجام میشود و این عمل فرآیند پرداختی به موسسهها را کوتاهتر میکند.
رسولی گفت: طرح الکترونیکی کردن دفترچهها با هدف کاهش هزینهها، حذف کاغذ، بهرهوری بیشتر و خدماترسانی بهتر اجرا میشود.
پاسخ ها