به گزارش گروه وبگردی اخبار ، بهار و تابستان فصل میوه خوشمزه توت فرنگی است که جان میدهد برای درست کردن انواع دسر آسان و سریع و خوشمزه. با توت فرنگی میتوانید انواع چیزکیک یخچالی و چیز کیک در فر با پایه کیک، انواع کیک اسفنجی ساده و خامهای با توت فرنگی و دسرهایی مثل پاناکوتا و دسر شکلاتی درست کنید.
مواد لازم
توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۲۰ گرم
پودر قند: ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژله توت فرنگی: ½ بسته
آب جوش: ½ لیوان
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
دسر موس توت فرنگی یک دسر خامهای خوشمزه و شیک با میوه توت فرنگی است که درست کردن آن به تبحر خاصی نیاز ندارد. ابتدا قالبی که میخواهید موس را در آن درست کنید را خیلی کم چرب کنید. پودر ژله، پودر ژلاتین و آب جوش را روی بخار کتری یا سماور به روش بنماری با هم ترکیب کنید.
این ترکیب را مرتب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند تا ذرات ژله و ژلاتین کاملا حل شوند. دمای این ترکیب باید ولرم شود پس کمی صبر کنید.
در این فاصله توت فرنگیها را بشورید، شاخ و برگ آنها را بگیرید و اجازه دهید خشک شوند.
حالا توت فرنگی، خامه و ژله را با هم در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید. موس کرمی توت فرنگی را در قالب موس بریزید و به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد و آماده شود.
دسر موس توت فرنگی را بدون خامه و با خامه فرم گرفته قنادی هم میتوانید درست کنید. آموزش دسر موس توت فرنگی بدون خامه هم بسیار ساده است. کافی است به جای خامه از بستنی وانیلی استفاده کنید. این دسر مجلسی ساده و کم هزینه برای مهمانی و تولد و دورهمی یک انتخاب شیک و لاکچری است.
اگر دوست داشته باشید میتوانید در پیاله یا لیوان و جام برای هر نفر مواد موس توت فرنگی را بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
در صورت تمایل لایه زیرین را ژله توت فرنگی یا توت فرنگی پوره شده بریزید و موس توت فرنگی را روی این لایه بریزید.
حتی میتوانید مواد موس توت فرنگی را روی نان تارت شیرین که به صورت آماده در هایپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای و مغازههای نان فانتزی موجود است بریزید و تارت موس توت فرنگی داشته باشید. یک روش دیگر هم این است که پایه چیزکیک بیسکوییتی را با انواع بیسکویت مورد علاقه خودتان درست کنید و لایه اول را پایه بیسکویتی چیز کیک را بریزید و لایه دوم موس توت فرنگی باشد. در واقع با انواع دسر موس هر کاری بخواهید میتوانید بکنید از فیلینگ و خامه کشی روکش انواع کیک تا چیزکیک یخچالی، انواع کوکی و تارت، شیرینی پای و کاپ کیک گرفته تا به صورت دسر ترکیبی با ژله و خامه و بستنی و …
منبع: مجله کوروش
پاسخ ها