🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

مراجعه به روانپزشک عیب نیست

یک روانپزشک، کاهش عملکرد را نشان دهنده آسیب دیدگی روحی دانست و بیان کرد: مراجعه به روانپزشک عیب نیست و نباید برچسب «بیمار روانی» به خودمان بزنیم.

مراجعه به روانپزشک عیب نیست

به گزارش گروه وبگردی اخبار ،  دکتر مریم کوشا، با بیان اینکه زندگی روزمره ما پر از چالش‌های مختلف است، اظهار کرد: وقتی از خواب بیدار می‌شویم و زندگی اجتماعی را آغاز می‌کنیم، این چالش‌ها نیز آغاز می‌شود و می‌تواند برای ما اضطراب و استرس ایجاد کند.

وی مسئولیت‌های ما در زندگی روزمره را استرس زا دانست و افزود: روزانه انرژی زیادی را برای حل مسائل و مشکلات مختلف صرف می‌کنیم و در برخی از مواقع مشکلات اقتصادی و جسمی و روحی مانند بیماری‌ها و از دست دادن عزیزان و... نیز اضافه می‌شود.

این فوق تخصص اعصاب و روان، زندگی انسان را جدا از اضطراب و استرس ندانست و تصریح کرد: مدیریت استرس یک هنر است و انسان در طول زندگی با آزمون و خطا مدیریت استرس‌های خود را یاد می‌گیرد، اما سیستم آموزشی باید کودکان را برای مدیریت استرس‌های خود آماده کند و حل مسائل را آموزش دهد.

کوشا، با بیان اینکه اضطراب‌های روزمره زندگی طبیعی هستند، گفت: می‌توانیم با مدیریت زمان و برنامه ریزی و اولویت بندی وظایف و مسئولیت‌ها استرس خودمان را مدیریت کنیم و تنش را به وجودمان راه ندهیم، زیرا بی برنامگی و از دست دادن زمان و عقب ماندن از کار‌ها خودش استرس زاست.

وی مدیریت کردن خستگی را موجب کاهش تنش و استرس دانست و اضافه کرد: اضطراب و استرس در حد نرمال خوب و مفید است، زیرا حس مسئولیت پذیری به انسان می‌دهد، اما اگر این استرس‌ها از حد معمول خارج شود، دیگر طبیعی نیست و حالت بیماری ایجاد می‌شود.

این روانپزشک، اضطراب بیش از حد را مخرب دانست و ادامه داد: اگر اضطراب ما بیش از حد لازم باشد، نه تنها کمک کننده نیست، بلکه می‌تواند مشکل آفرین نیز باشد لذا اضطراب و استرس به شکل‌های مختلف برای ما مشکل ایجاد می‌کند.

کوشا، با بیان اینکه برخی از استرس‌ها عملکرد ما را دچار اختلال می‌کند و زندگی خانوادگی و اجتماعی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اظهار کرد: استرس زیاد انسان را دچار غمگینی، ناامیدی و یا پرخاشگری می‌کند و از عهده هیچ کاری درست برنمی آییم؛ حتی والدین دچار استرس زیاد ارتباط خودشان با فرزندان را از دست می‌دهند.

وی با تاکید بر لزوم مراجعه به روانپزشک در صورت بروز استرس شدید و اختلال در روحیه و رفتار فرد، تصریح کرد: کمک گرفتن از روانپزشک و روانشناس، به معنای یک بیماری روحی و روانی لاعلاج نیست و مردم باید یاد بگیرند به مشکلات روحی و روانی خودشان توجه و آن‌ها را درمان کنند.

این فوق تخصص اعصاب و روان، کاهش عملکرد را نشان دهنده آسیب دیدگی روحی دانست و بیان کرد: مراجعه به روانپزشک عیب نیست و نباید برچسب «بیمار روانی» به خودمان بزنیم، زیرا همانگونه که برای انسان مشکلات گوارشی و تنفسی و پوستی و... ایجاد می‌شود، ممکن است مشکلات روحی نیز پیش آید و باید به سمت درمان برویم.

کوشا، با بیان اینکه امروز همه مردم دچار مشکل کرونا هستند، خاطرنشان کرد: شرایط خاص این بیماری و حضور طولانی مدت در خانه و دوری از فضا‌های اجتماعی، مشکلات روحی را افزایش داده است.

وی طول کشیدن روز‌های کرونایی را خسته کننده دانست و گفت: همه از کرونا خسته شده اند و خسته شدن از شرایط خودش استرس زاست لذا در چنین شرایطی چاره‌ای جز رعایت اصول بهداشتی نداریم و باید روحیه خودمان را از طریق برقراری ارتباطات خانوادگی تلفنی و مجازی کنیم و به یکدیگر دلگرمی دهیم تا آسیب روحی و روانی کمتری متوجه ما شود.

منبع: ایسنا

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋