به گزارش گروه وبگردی اخبار ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اشترودل سیب و کشمش و دارچین را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
ابتدا مواد خشک شامل آرد شکر نمک و خمیر مایه رو با هم جمع میزنیم.
مواد تر شامل تخم مرغ شیر یا آب کره یا روغن رو هم جداگونه جمع میزنیم.
وزن موادتر رو به مواد خشک تقسیم میکنیم.
حاصل تقسیم باید عددی بین ۰.۵۶ تا ۰.۶ باشه
اگه از این فرمول استفاده کردید هیچ وقت خمیرتون چسبنده و یا سنگین نمیشه.
البته بماند که بعضی دستورها خمیرها میزان رطوبت بیشتری دارن و ممکنه عدد تقسیمیشون از ۰.۶ بزرگتر بشه
خب بریم سراغ اشترودل سیب و کشمش و دارچین.
مواد لازم:
آرد.۳۵۰ گرم
شکر.۷۰ گرم
نمک .. نوک قاشق چایخوری
خمیر مایه ...۴ گرم
تخم مرغ.۱ عدد
شیر...۱۴۰ گرم
کره.۵۰ گرم
کره برای داخل خمیر ... به میزان لازم
برای فیلینگ:
کمپوت سیب خرد شده ...۱ عدد
کشمش... نصف استکان
دارچین. یک قاشق مرباخوری
برای رومال:
یک تخم مرغ به علاوه یک قاشق روغن
طرز تهیه:
خب عزیزان اول از همه آرد رو الک میکنیم و نمک و شکر و خمیر مایه رو باهاش قاطی میکنیم.
تخم مرغ رو روش میشکنیم و شیر رو هم آرام آرام بهش اضافه میکنیم. وقتی همهی شیر رو ریختیم کره رو اضافه کرده و با دست و یا هم زن مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم.
خمیر رو برای استراحت اول داخل کاسه قرار میدیم و روشو با سلفون یا پارچهی نمدار میپوشونیم.
بعد از گذشت دو ساعت، خمیر رو از کاسه خارج میکنیم و مطابق فیلم به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر قسمت رو چونه کرده و جداگانه به صورت گرد پهن میکنیم. لابلای خمیرها رو کرهی نرم شده میمالیم و خمیرها رو یکی یکی روی هم قرار میدیم. حالا خمیرها رو تا میزنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم.
بعد از اتمام یک ساعت خمیر رو روی سطح قرار میدیم کمی آرد میپاشیم که نچسبه و خمیر رو به صورت یک مستطیل خیلی بزرگ پهن میکنیم. مستطیل رو به صورت نوارهای عمودی و افقی برش میدیم.
و کمی تخم مرغ روش میمالیم و روشو با فیلینگ سیب و دارچین و کشمش پر میکنیم.
روی مستطیل رو با یه خمیر دیگه میپوشونیم و اطرافش رو با چنگال طرح میزنیم.
همینطور با کارد برشهای نازکی روی خمیر ایجاد میکنیم و نهایتا روشو با کمی تخم مرغ و روغن رومال میزنیم.
الان اجازه میدیم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت کنند و داخل فر که از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم.
منبع: nan ba asatid
پاسخ ها