به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،علیرضا ایمانلو مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی افزود: کیفیت آبهای جاری معمولا برابر بوده و نمیدانم بر چه اساسی میگویند کیفیت آب ارس کمتر است.
او خاطرنشان کرد: هر چند متولی این امر، آب منطقهای است، اما با توجه به برداشت آب از بالادست، مشکلی در کیفیت آب وجود نخواهد داشت.
او متذکر شد: فرهنگ مصرف بهینه آب نیز باید نهادینه شود، متاسفانه ما عادت کردهایم همه چیز را تا ته مصرف کنیم، پرمصرف بودن را رد کرده و به مرحله هدر دادن رسیدهایم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اظهار کرد: تقریبا ۵۸۰۰ لیتر در ثانیه آب در تبریز به روی مدار آورده و از مردم خواسته بودیم تا تنها ۱۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی کنند.
ایمانلو در ادامه در پاسخ به چرایی ارزان بودن آب مورد مصرف در بخش صنایع استان نسبت به آب مصرفی مردم، گفت: در بخش صنایع عقب افتادهایم، در بحث پساب سعی داریم جایگزین کنیم، خوشبختانه هجمهها علیه آب و فاضلاب باعث شد تا در استان به ویژه در شرکت آب منطقهای، اقداماتی انجام شود و صنایع مجاب شده و به فکر راههای جایگزین تامین آب باشند.
او افزود: بیشتر صنایع پیگیر هستند، مثلا چاهها را در نیروگاه بر روی مدار آوردند و حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ لیتر در ثانیه آب از این محل آزاد شد.
او بیان کرد: صنایع در راستای توسعه اقتصاد شهر و استانمان فعالیت میکنند، اما باید به راه جایگزینی هم فکر کنیم، کارهای لازم در مورد پساب انجام شده و پیگیری میشود، تاکنون جایگزینی از طریق چاه بوده و سعی خواهیم کرد تا حداکثر استفاده صنایع از چاهها باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در ادامه جمعیت شهری تحت پوشش این شرکت را نزدیک به سه میلیون نفر و جمعیت روستایی تحت پوشش را حدود ۸۵۰ هزار نفر عنوان کرد.
ایمانلو با اشاره به کیفیت آب در آذربایجان شرقی و توزیع آب ۱۰۰ درصد بهداشتی در بین مشترکان اضافه کرد: با توجه به فعالیت بزرگترین آزمایشگاه آب شمالغرب کشور در تبریز و وجود ۲۴ آزمایشگاه در سطح شهرستانهای استان، روزانه حدود ۳۵۰۰ نمونه برداری از آب انجام شده و کیفیت آب از نظر شیمیایی و میکروبی هر لحظه کنترل میشود، از این رو کیفیت آب استان قابل قبول بوده و وضعیت خوبی از این نظر داریم.
او با بیان اینکه بیش از ۶۶ درصد جمعیت استان، تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند اظهار کرد: تبریز با ۸۶ درصد، دومین کلانشهر کشور است که جمعیت آن تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارد.
او تعداد تصفیه خانههای تبریز را دو عدد عنوان کرد: انشعاب دهیها در ۱۴ شهرستان استان انجام میشود و حدود پنج تصفیه خانه در مدار احداث قرار داشته و حدود ۱۱ تصفیه خانه استان مورد بهرهبرداری قرار میگیرند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی مجموع اعتبارات تکمیل پروژههای روستایی را ۱۴۵ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ۳۸ میلیارد تومان از این میزاندر ۱۹ روستا افتتاح میشود.
پاسخ ها