🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

تأکید نمایندگان استان قزوین بر محرومیت زدایی بخش الموت

استاندار و نمایندگان قزوین در مجلس شورای اسلامی که امروز به الموت سفر کرده اند، بر تسریع اقدامات دستگاه‌های اجرایی برای محرومیت زدایی از این بخش تأکید کردند.

به گزارش  گروه استان های  اخبار  از قزوین ،لطف الله سیاهکلی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی  در نشست شورای اداری بخش رودبار الموت غربی گفت: ما بدون هرگونه حاشیه و جنجال تنها به حل مسایل و مشکلات مردم بوده و توسعه استان فکر می‌کنیم و در این خصوص با مدیریت عالی استان و سایر همکاران نماینده اتفاق نظر داشته و یک هدف واحد را دنبال می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به عزم مسئولان استانی برای حل مشکلات مردم، گفت: این سومین نشست بین نمایندگان حوزه انتخابیه قزوین با مدیران کل اجرایی و استاندار پس از برگزاری جلسه در اقبالیه و طارم سفلی برای حل مسائل و مشکلات منطقه‌ای است.

سیاهکلی با بیان اینکه در حوزه خدمت رسانی حق ممیزی نداریم، خاطرنشان کرد: در حوزه خدمت رسانی هیچ اختلاف نظری بین ما و مدیران اجرایی وجود ندارد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: حق نداریم در مجلس قانون سیاسی بگذاریم بلکه قوانین باید ذیل قوانین الهی و برای حل مشکلات مردم باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مشکلات الموت، اظهار داشت: در یک منطقه پر آب قرار داریم و شاهرود از شرق به غرب الموت جاری است و در ادامه به دریای شمال می‌ریزد و نتوانسته ایم از این آب بهره برداری مناسبی برای مردم منطقه داشته باشیم.

سیاهکلی با اشاره به خطر سیل در خیلی از نقاط روستایی الموت، افزود: از منابع طبیعی انتظار می‌رود برای جلوگیری از سیل و ذخیره سدسازی آب نسبت به تسریع در احداث بند‌های کوچک اقدام کند.

وی با بیان اینکه مهاجرت مردم به الموت رویه معکوس پیدا کرده است، افزود: نباید با محدودیت‌های زیاد اجازه خانه سازی به مردم و سکونت آنان که متقاضی حضور و ماندگاری در زادگاه خود هستند را ندهیم.

این مسئول گفت: شهروندانی که در منطقه خانه دارند و در زمستان برای تحصیل فرزندان شان در شهر‌ها حضور دارند جزو آمار جمعیت منطقه هستند و نباید آن‌ها را مهاجر دانست.

سیاهکلی با اشاره به مشکل زیرسازی و آسفالت برخی راه‌های روستایی الموت، گفت: وضعیت برخی راه‌های منطقه بسیار نامناسب بوده و نیازمند رسیدگی فوری است.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به لزوم پرداخت تسهیلات خرد برای اشتغالزایی در نقاط روستایی، افزود: باید محدودیت‌های منابع طبیعی در خصوص احیای اراضی توسط جامعه محلی که موجب گلایه بسیاری از افراد شده نیز مرتفع شود و باید بین روستایی زحمت کش و کشاورز با زمین خوار تفاوت قائل شویم.

محرومیت الموت در بخش انرژی مرتفع می‌شود

فاطمه محمدبیگی دیگر نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سفر قبلی ام به الموت غربی با مسایل و مشکلات مردم این منطقه آشنا شدم، اظهار داشت: با توجه به سفر وزیر راه و شهرسازی به منطقه، ۱۲ نامه و درخواست برای آسفالت و بهسازی مسیر‌های روستایی الموت به وی تقدیم شد.

محمدبیگی با بیان اینکه با رایزنی‌های انجام شده با مدیران استانی و ملی محرومیت الموت و همچنین طارم سفلی از حوزه انرژی در آینده نه چندان دور مرتفع خواهد شد، اظهار داشت: در خصوص ادامه گازرسانی به الموت نیز با مکاتبه با وزیر نفت، اعتبارات از ۱۲ به ۱۸ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تقویت زیرساخت‌های بوم گردی و تلاش برای ثبت گلیم الموت و اختصاص پایگاه اورژانس در منطقه نیز در دست پیگیری است.

محمدبیگی افزود: تلاش داریم تا ساعت کار درمانگاه رازمیان را افزایش داده و پیگیر شبانه روزی کردن آن هستیم و همچنین برنامه داریم که تجهیزات آمبولانسی مستقر در این بخش را ارتقا ببخشیم تا شاهد کاهش چهره محرومیت این بخش در حوزه سلامت باشیم.

وی همچنین گفت: قول جذب ۱۸۰ نیرو در حوزه سلامت استان قزوین را از وزیر بهداشت گرفته ایم که امیدواریم بخشی از آن به الموت اختصاص یابد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با هدف اشتغالزایی برای جوانان از جذب سرمایه گذار برای ایجاد واحد‌های کشاورزی و صنایع تبدیلی در این منطقه به شکل ویژه باید حمایت شود و در این خصوص مدیران و بانک‌ها ملزم به همکاری لازم هستند.

محمدبیگی در ادامه با اشاره به لزوم افزایش جمعیت الموت برای توسعه خدمات از جمله در بخش درمان به مردم ساکن در این منطقه، اظهار داشت: جمعیت این منطقه رو به پیری است و باید اجرای سیاست‌های جمعیتی در این نقاط که با بحران رویرو هستند مورد توجه جدی قرار بگیرد.

آسفالت راه‌های روستایی، تأمین آب شرب و ایجاد صنایع تبدیلی از نیاز‌های اساسی الموت غربی

محمدرضا مولایی بخشدار الموت غربی نیز در این نشست گفت: الموت از ظرفیت‌های بالای اقتصادی برخوردار است، اما کمبود زیرساخت‌ها از جمله راه‌های ارتباطی مناسب باعث شده این منطقه جزو نقاط کمتر توسعه باشد.

این مسئول با اشاره خام فروشی محصولات کشاورزی الموت غربی، اظهار داشت: این منطقه نیازمند سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی و ناحیه صنعتی است.

وی با بیان اینکه الموت غربی از پتانسیل‌های بالای کشاورزی برخوردار است، اظهار داشت: این بخش در تولید زغال اخته رتبه اول و در تولید فندق و گیاه دارویی گل گاوزبان رتبه دوم کشور را داراست و همچنین رتبه نخست تولید برنج در استان قزوین را داراست.

مولایی افزود: خیلی از روستا‌های این بخش با مشکل آب شرب روبرو است در حالی که آب‌های سطحی این منطقه قابل توجه بوده، اما بیشتر آن بدون ذخیره سازی به دیگر استان‌ها و دریا جاری می‌شود.

وی اظهار داشت: الموت غربی از جاذبه‌های گردشگری زیادی به ویژه در حوزه بوم گردی برخوردار است، اما ضعف زیرساخت‌های خدماتی این حوزه موجب شده تا در این بخش به جایگاه رضایت بخشی دست پیدا نکنیم.

این مسئول گفت: بازنگری نقشه هادی روستایی و استقرار نمایندگی‌های اداره میراث فرهنگی، بنیاد مسکن و هلال احمر و ارتقای پاسگاه نیروی انتظامی الموت غربی به کلانتری از دیگر نیازمندی‌های بخش الموت غربی است.

خرائلی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان نیز گفت: در حوزه بومگردی ۸ اقامتگاه در الموت داریم و ۱۱ اقامتگاه دیگر نیز در دست ساخت است.

وی افزود: تا به امروز ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات در این زمینه پرداخت شده است.

خزائلی خاطرنشان کرد: احداث دهکده توریستی رازمیان امکانپذیر نیست، ولی به جای آن زمین‌هایی با کاربری گردشگری به متقاضیان واگذار می‌شود.

وی افزود: ثبت ملی یک شناسنامه است و باید همه در پایداری آن کمک کنیم.

دکتر نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم درباره مشکلات درمانی منطقه الموت گفت: امسال ۴۹ هزار خدمت به مردم منطقه الموت ارائه شده است.

وی افزود: ۸۰ درصد خدمات اورژانس بخش الموت بر عهده اورژانس هوایی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت منطقه الموت، دو مرکز بهداشتی تا ساعت ۴ عصر فعال هستند و دو پزشک مستقر نیز به صورت شبانه روزی خدمت رسانی می‌کنند.

وی افزود: اگر مرکز درمانی را بخواهیم شبانه روزی کنیم باید مراکز بهداشتی اطراف را حذف کنیم تا بتوانیم خدمات بهتری به مردم ارائه کنیم.

حق لطفی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نیز با بیان اینکه بخش الموت غربی از نظر راه محروم است، گفت: در بخش الموت ۶۰۶ کلیومتر راه داریم که ۲۸۰ کیلومتر آن خاکی است و برای بهسازی جاده‌های این بخش به ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که تنها یک میلیارد تومان آن تأمین شده است.

بخش رودبار الموت غربی به مرکزیت رازمیان با سه دهستان دستجرد، محمدخانی و رودبار دارای ۱۰۱ روستا و ۲۲ هزار نفر جمعیت است.

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋