او افزود: در استان بوشهر و در دولت یازدهم با اجرای ۸۰۴ کیلومتر شبکه و ۴۳ هزار انشعاب، تعداد ۶۸ هزار مشترک شهری اضافه شدند.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر ادامه داد: با نصب ۲۸ هزار انشعاب درب منازل خانوار روستایی و گازرسانی به ۲۱۱ روستا، ۱۳ هزار مشترک از این انشعابات استفاده کردند.
رحمانی عنوان کرد: در بخش صنعتی، به شهرکهای صنعتی بوشهر، برازجان و ریگ گازرسانی انجام شد و همچنین پتروشیمی دماوند و فاز دوم پتروشیمی مبین دارای گاز شدند، نیروگاه بعثت و گناوه نیز از نیروگاههای جدیدی بودند که در این دولت از گاز بهرهمند شدند.
او گفت: شهرکهای صنعتی دلوار، دیّر، کنگان، برازجان، ناحیه صنعتی بنهگز گازرسانی انجام شد و پتروشیمیهای متانول کاوه و بوشهر، کارخانجات سیمان سیراف کنگان و سیمان مُند دشتی دارای گاز شدند.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر افزود: هماکنون ۳۷۴ صنعت در استان بوشهر از نعمت گاز بهرهمند هستند.
رحمانی بیان کرد: در سال ۹۸ تمامی اهدافی که برای گازرسانی در سطح استان بوشهر تعریف کرده بودیم به شکل ۱۰۰ درصدی محقق شد.
او ادامه داد: سال ۹۸ در استان بوشهر به میزان ۱۴.۸ میلیارد متر مکعب گاز به گروههای مختلف مصرف کننده فروخته شده که ۹۹ درصد از این میزان به مصرف صنایع رسیده است، یعنی ارزش افزودهای که باید در بحث گازرسانی محقق می شد در استان بوشهر رتبه اول را در کشور دارد.
مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر عنوان کرد: صنایع بزرگی که امسال در برنامه گازرسانی قرار دارند، گازرسانی به پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه است که هفته گذشته افتتاح شد و ۹۵ درصد گازرسانی به مجتمع پتروشیمی سیراف انرژی انجام شده، اما خود پتروشیمی برای سال ۱۴۰۰ برنامه ریزی شده که در همان زمان گازدار میشود.
رحمانی بیان کرد: با توجه به ضرورت همکاری در توسعه صنایع پاییندستی گاز، ظرفیت انتقال روزانه ۲۰ میلیون متر مکعب گاز به منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر فراهم شده است.
او تاکید کرد: صدور صورتحساب آنی برای کلیه مشترکین گاز استان بوشهر برای اولین بار در کشور اتفاق افتاد که در زمان شیوع کرونا کمک زیادی به ما کرد، که در حال حاضر ۹۸ درصد صورتحسابها با هدف رفاه حال مشترکین به صورت پیامکی ارسال میشود.
پاسخ ها