او افزود: در مرحله اول ۳۰ هزار تومان و در مرحله دوم ۵۰۰ هزار تومان برای تأمین اقلام بهداشتی به مراکز کمک شد و در مرحله سوم نیز به ۳۰۰ نفر از کارکنان مراکز توانبخشی مبلغ ۵ میلیون ریال پرداخت شد.
او با بیان اینکه ده مرکز شبانه روزی جهت نگهداری سالمندان، بیماران اعصاب و روان ومعلولین در استان زنجان فعال هستند، اظهارداشت: نزدیک به ۷ میلیارد ریال در قالب کمک هزینه خرید لوازم بهداشتی به صورت متمرکز به افراد دارای معلولیت خیلی شدید و معلولان آسیب نخاعی پرداخت شده است، همچنین بیش از ۵ میلیارد ریال نیز در قالب تامین وسایل بهداشتی و درمانی و ضدعفونی کردن مراکز شبانه روزی جهت پیشگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹ هزینه شده است.
میرزایی تاکید کرد: با توجه به مراقبت و قرنطینه کامل یک هزار و ۱۰۰ نفر از افراد تحت پوشش مراکز شبانه روزی (سالمندان، بیماران روانی مزمن و معلولین ذهنی، کودکان بی سرپرست و بدسرپرست و مراکز ترک اعتیاد و سرپناه شبانه تحت نظارت بهزیستی) تا کنون هیچ گونه مورد مشکوک یا مثبت بیماری گزارش نشده است.
معاون توانبخشی بهزیستی زنجان میزان کمکهای معیشتی متمرکز پرداخت شده به افراد دارای معلولیت را از زمان شیوع ویروس کرونا بیش از ۱۲ میلیارد ریال اعلام کرد و یاد آور شد: در این بین افراد دارای معلولیت و سالمندان بیشتر از دیگر افراد جامعه خطر ابتلا به این بیماری را دارند و درهمین راستا مساعدتهای لازم ارائه می شود.
این مقام مسئول در پایان گفت: براساس برنامهریزی ها و برمبنای قول مساعد دبیر کمیته پیشگیری ازشیوع کرونای بهزیستی کشور تا پایان مردادماه نیز مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر سالمند و معلول به حساب تمامی مراکز نگهداری معلولان، سالمندان و سایر جامعه هدف سازمان جهت تأمین اقلام بهداشتی مورد نیاز مراکز واریز خواهد شد.
پاسخ ها