به گزارش گروه وبگردی اخبار ، کوفته تبریزی را باید معروفترین کوفته دانست که طرفداران زیادی دارد. اما ایلامیها نیز کوفته مخصوص به خود را دارند که به کوفته سیرابی معروف است.
مصرف این کوفته به دلیل استفاده از سیرابی تازه، برای از بین بردن حالات اولیه ماههای بارداری، بسیار مناسب و مفید خواهد بود. با ترکیب موادی مانند سیرابی چرخکرده، آرد، پیاز، نمک، گیاهان معطر (آویشن، ترخون، پونه، نعناع)، روغن حیوانی و ادویه محلی به تهیه این خوراک فوقالعاده بومی میپردازند.
مواد لازم:
- ادویه مخلوط خورشی
- تخم مرغ یک عدد
- سیرابی و شیردان تمیز شده و آماده ۵۰۰ گرم
- پیاز رنده شده آبگرفته دو قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری ۳ قاشق غذا خوری
- سیر رنده شده دو حبه
- زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
- سبزیجات معطر (ترخون و جعفری و مرزه و نعنا) خرد شده
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- پودر دارچین به دلخواه
- پودر گلسرخ به دلخواه
طرز تهیه:
در ابتدای کار، سیراب و شیردان را به خوبی تمیز کرده و چرخ کنید. پیاز رنده شده اضافه کنید و سیر و تخم مرغ و پودر نان سوخاری را اضافه کنید. مقداری ادویه بریزید تا طعم بگیرد. مایه را به خوبی ورز دهید.
از مایه کوفته مقداری به اندازه یک گردوی درشت یا بزرگتر بردارید و در کف دست گرد کنید. تابه را گرم کرده و مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و کوفتهها را تا موقیکه رنگشان عوض شود، سرخ کنید.
در صورت تمایل قبل از سرخ کردن میتوانید داخل پودر نان سوخاری بغلتانید. در صورت تمایل میتوان با این گوشت مقداری گوشت مرغ یا گوشت گوسفند یا گوساله نیز چرخ کرد و نسبت آنرا ۲ به یک یا به دلخواه تنظیم کرد.
پس از تهیه کوفتههای دلخواه با سس و یا بدون سس و با استفاده از سیخها و خلالهای چوبی و با مواد دیگر میتوانید اردور خوشمزهای ترتیب دهید و به این ترتیب با یک نوع کوفته میتوانید سینیها متعدد و متنوعی از فینگر فودها تهیه کنید.
منبع: تبیان
پاسخ ها