سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی اخبار ، گفت: بسیاری از تقاضاها و درخواستهای شهروندان از یکدیگر از طریق شبکههای اجتماعی صورت میگیرد و بدون آنکه رو در رو همدیگر را ملاقات کنند و یا تماس بگیرند تقاضا و درخواست خود را از دوست، آشنا و بستگان از طریق همین پل ارتباطی انجام میدهند.
وی افزود: یکی از درخواستهای کاربران از یکدیگر، تقاضای واریز وجه به عنوان قرض در شبکههای اجتماعی است.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: این موضوع باعث شده تا مجرمان و کلاهبرداران سایبری از این امر سوءاستفاده کرده و به انحاء مختلف تلاش کنند از کاربران در قالب دوست و آشنا برای دریافت قرض در شبکههای اجتماعی سوءاستفاده کنند.
وی افزود: مجرمان سایبری با دسترسی به صفحات شبکههای اجتماعی قربانی، برای دوستان و آشنایان او درخواست کمک مالی میفرستند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، با بیان اینکه راستی آزمایی هرگونه پیام درخواست کمک مالی از سوی دوستان و آشنایان در شبکههای اجتماعی یک ضرورت است، اظهار کرد: افراد سودجو با دسترسی غیرمجاز به حسابهای کاربری به دنبال کلاهبرداری هستند، الزامی است تا کاربران قبل از واریز هرگونه وجه نسبت به اصالت پیام دریافتی اطمینان حاصل کنند.
به گفته سرهنگ رجبی، هموطنان در صورت مشاهده تخلفات و جرایم مرتبط با این موضوع؛ مراتب را برای پیگیری تخصصی به سایت پلیس فتا گزارش دهند.
پاسخ ها