او با تاکید بر اینکه باید بستر لازم برای فعالیت، نوآوری و خلاقیت در حوزه مشاغل خانگی فراهم شود، اضافه کرد: باید با برنامه ریزی و مشارکت و همراهی دستگاههای همکار این تسهیلات در حوزه پشتیبانی و خود اشتغالی توزیع و تمامی حوزهها با برش دستگاهی و شهرستانی مد نظر قرار داده شود.
او افزود: به لحاظ حساسیت و قابلیتهای بالای این مشاغل، توسعه مشاغل خانگی در شرایط کنونی فرصتی را برای آینده فراهم میکند و این امر توجه ویژه و خاصی را به مشاغل خانگی میطلبد.
سرپرست اداره کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: بر اساس پژوهش و تحقیقات سازمان بین المللی کار بعد از ۱۵ سال ۸۰ درصد از مشاغل کنونی از بین خواهند رفت و مشاغلی مبتنی بر کسب و کار الکترونیکی در فضای مجازی ظهور خواهند کرد که توجه به این نکته جایگاه مشاغل خانگی را در حوزه اقتصادی فراهم میسازد.
فتحی با اشاره به اینکه نحوه فروش و عرضه محصولات و بازارسازی از مقولههای مهم در عرضه تولیدات مشاغل خانگی است، گفت: با دستور استاندار آذربایجان شرقی به شهرداری تبریز با همکاری دستگاههای اجرایی ضمن استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی با برپایی نمایشگاه و حمایت و بازار یابی به فروش و عرضه محصولات تولیدی در این بخش فرصت لازم در استان فراهم خواهد شد.
پاسخ ها