به گزارش گروه استان های اخبار ، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به ظرفیتهای زیرساختی و تجهیزاتی ایجادشده در بندر چابهار و اختصاص ورود ۵۰ درصد از کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از طریق این بندر، از مهرماه سال گذشته شاهد رشد چشمگیر پهلوگیری کشتیهای حامل کالای اساسی در این بندر استراتژیک هستیم.
او ادامه داد: با توجه به اشاعه جهانی ویروس کووید ۱۹ که تأثیر مستقیم در میزان مبادلات و مراودات کالا در جهان داشته است روند تخلیه کالای اساسی در سال جاری نیز با رشد چشمگیری ادامه پیدا کرد بهطوری که از ابتدای سال جاری بیش از ۵۶۰ هزار و ۷۰۲ تن کالای اساسی وارد این بندر استراتژیک شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه عملیات تخلیه این کالاها بهصورت شبانهروزی با استفاده از تجهیزات مدرن استراتژیک بندری با نرم مطلوب انجام شد، افزود: عمده کالاهای اساسی مورد نیاز استانهای شرقی کشور که بهطور مستقیم از کشورهای مبدأ وارد این بندر اقیانوسی میشود شامل ذرت، جو، گندم، برنج، شکر و فرآوردههای نفتی است.
او اضافه کرد: در تداوم ورود این کالاها به بندر چابهار، کشتی حامل کالای اساسی شکر خام بهوزن ۶۶ هزار و ۷۰۰ تن از مبدأ کشور برزیل وارد لنگرگاه این بندر شده و عملیات تخلیه آن نیز با تجهیزات مدرن و استراتژیک در حال انجام است.
آقایی با تأکید بر جلوگیری از رسوب کالا در بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری بهمنظور استفاده مطلوب از ظرفیتهای بندری و تسریع جریان کالاهای وارداتی بهعنوان اولویت این اداره کل، گفت: با ورود کشتی شکر در مجموع امسال ۶۲۷ هزار و ۳۶۵ تن کالای اساسی مورد نیاز استانهای شرقی از طریق بندر شهید بهشتی وارد کشور شده است.
او تصریح کرد: تشریک مساعی کلیه دستگاهها جهت تخلیه و حمل یکسره کالا به مقاصد مصرف با هدف کاهش بهای تمامشده کالا و همچنین تسهیل و تسریع در خروج کالاهای اساسی از بندر نیز از دیگر اولویتهای بندر چابهار محسوب میشود.
پاسخ ها