به گزارش گروه استان های اخبار از کرمانشاه ؛ مجید یزدانپناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: ایجاد بسترهای فرهنگی و دستیابی به توسعه در زمینههای مختلف و ارتقای سطح سواد پایه و آموزش بزرگسالان با سوادآموزی جامعه محور اتفاق میافتد.
او افزود: امر سوادآموزی در سطح کشور و استانها باید از رویکرد عرضه محوری به تقاضا محوری تغییر یابد و نیاز به سواد در خانواده و جامعه به عنوان یک ضرورت تلقی گردد و در این راستا افراد با سواد جامعه با میل و رغبت نسبت به باسواد شدن اعضای خانواده و جامعه خویش احساس مسؤولیت و مشارکت جدی، فعال و هدفمند داشته باشند.
یزدانپناه اظهار داشت: مشارکت در افزایش سطح تواناییهای علمی و مهارتی افراد توانمند در جامعه به دیگران موجب میشود که بهرهوری آموزش به نوسوادان نیازمند تعلیم با ارتقای همراه شود و این خود باعث افزایش سطحی از رفاه، آسایش، امنیت و فرهنگ گردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه عنوان کرد: سواد توانایی تشخیص، فهم، تفسیر، تولید، انتقال، پردازش و استفاده از ابزارهای چاپی و نوشتاری در موضوعات مختلف است، به تعبیر دیگر سواد یادگیری مستمر به منظور قادر ساختن یک فرد در دست یافتن به هدفها و بالابردن دانش و استعدادهای بالقوه و نیز مشارکت کامل اجتماع خصوصا افراد باسواد و مسئولیت پذیر خانواده و جامعه است.
یزدانپناه بیان کرد: توجه روز افزون به نوع و گسترش آموزش انکار ناپذیر است که ناشی از آهنگ سریع تغییرات در عرصههای مختلف فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است و غفلت و عدم توجه افراد با سواد و تأثیرگذار جامعه در تعالی و ارتقای سطح دانش تنگناهای خاص و مشکلات عدیدهای و زیانباری را موجب میگردد.
او گفت: با توجه به ضرورت سوادآموزی جامعه محور و حمایتهای همه جانبه دولتی و دستگاههای مشارکت پذیر خصوصا تعریف و مشارکت فعال در رسالت و سیاستهای مراکز یادگیری محلی با مشارکت اعضای مسئولیت پذیر جامعه در ارتقای سطح دانش عمومی ضروری و مهم به نظر میرسد که برنامهریزیهای لازم جهت تحقق این مهم در سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان فراهم و تعریف گردیده است.
پاسخ ها