او ادامه داد: به دلیل اینکه تا اطلاع ثانوی قرار نیست هیچ رویداد داخلی و بینالمللی در رشته ووشو برگزار شود و با توجه به استراتژیهای مدیریت جدید فدراسیون، در تلاش هستیم تا با برگزاری دورههای آموزشی ارتقای داوری، مربیگری و دانها به صورت آنلاین، این کمبود به وجود آمده را تا حد زیادی جبران کنیم. به هر حال طراحی و اجرای این دورهها در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر تیمهای ملی ووشو گفت: ما به دنبال آن هستیم که ۷-۸ دوره مختلف را در مسیر دانشافزایی مربیان، داوران و ورزشکاران در بستر فضای مجازی برگزار کنیم. این دورهها آغاز شده و بخش اول آن نیز با تعدادی از ملیپوشان دختر و پسر و همچنین مربیان مختلف در رشتههای تالو و ساندا انجام شد.
ملکی با اشاره به توجه فدراسیون ووشو به شرایط ورزشکاران این رشته خاطرنشان کرد: ما در فدراسیون به صورت مستمر شرایط و میزان آمادگی ورزشکاران را رصد میکنیم و تمرینات آنها را زیر نظر داریم. در واقع برنامههای تمرینی و تغذیهای ورزشکاران را پیگیری میکنیم تا مشخص شود در چه شرایطی بهسر میبرند. در تلاش هستیم که ووشوکاران با کمک برنامههای آنلاین که به آنها ارائه میشود، از دوران آمادگی دور نشوند و همواره مورد رصد قرار بگیرند.
پاسخ ها