به گزارش گروه وبگردی اخبار ، بیسکوییت یا شیرینی ستارهای ؛ خوشمزه به راحتی در منزل قابل تهیه است. شما میتوانید از ترافلهای رنگی- نقل یا اسمارتیز برای تزیین این شیرینی استفاده کنید و این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
شما باید حتما دقت کنید که قبل از مخلوط کردن مواد با هم- حتما کره را در دمای اتاق قرار دهید تا به دمای محیط برسد و کمی باز شود. نکته مهم دیگر الک کردن آرد است. شما باید حتما چندین بار آرد را الک کنید. مدت زمانی که این بیسکوییت باید در فر بماند تا پخته شود ۱۵ دقیقه است. نکاتی برای پخت بهتر بیسکوییتها وجود دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم. یکی از این موارد تنظیم مناسب دمای فر است.
حتما دقت کنید که دمای فر روی درجه مناسبی تنظیم شود. اگر دمای فر بیش از اندازه گرم باشد پیش از مغز پخت شدن بیسکوییتها آنها خواهند سوخت؛ و اگر فر به اندازه کافی گرم نشده باشد قبل از پخته شدن بیسکوییتها آنها وا میروند. نکته خیلی مهمی که در اینجا وجود دارد این است که دمای خمیر بیسکوییت پیش از قرار دادن بیسکوییتها داخل فر باید کاملا سرد باشد و فر هم حتما باید داغ باشد. اگر فر پیش از قرار دادن بیسکوییتها گرم نشده باشد زمان پخت بیسکوییتها طولانی خواهد شد و بیسکوییتها نرم شده و ظاهر مناسبی پیدا نخواهند کرد. نکته دیگری که در تهیه انواع بیسکوییت باید به آن توجه کرد این است که جنس سینی فر بسیار مهم است. اگر سینی فر بیش از حد نازک باشد پیش از پخته شدن بیسکوییتها آنها خواهند سوخت. از دیگر موارد دمای کره است. حتما باید برای تهیه بیسکوییت کره به دمای محیط برسد. چون به خوبی با شکر مخلوط شده و سبب میشود بیسکوییت ترد و خوشمزه شود.
مواد لازم
آرد: ۲۵۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
شکر: ۸۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
ترافل رنگی: به مقدار لازم
نقل: به مقدار لازم
اسمارتیز: به مقدار لازم
مراحل پخت
کره را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی از حالت سفتی خارج شود و به دمای محیط برسد.
ابتدا آرد را الک کرده و نمک، شکر و کره را به آن بیافزایید.
سپس مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر مورد نظر به دست آید.
سپس بصورتی که خمیر نازک شود آنرا با وردنه پهن کنید و قالب بزنید.
پس از قالب زدن خمیر آنها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید.
پس از پخت سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید بیسکویتها خنک شوند.
در انتها روی بیسکویتها را با مواد مورد نظر خود تزیین کنید.
منبع: غذالند
پاسخ ها