به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی اخبار ، آخرین یافتهها از ویروس کرونا امشب ۲۸ تیرماه در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با حضور حمید عمادی متخصص بیماریهای عفونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حمید عمادی متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه ویروس همان ویروس است، اما برخی از مردم نکات بهداشتی را رعایت نمیکنند گفت: سرماخوردگی در تابستان مرسوم نیست، اما با علائم ویروس کرونا اشتباه نکنیم.
او با اشاره به اینکه مراجعه غیر ضروری به مراکز درمانی مانع از رسیدگی به بیماران کرونایی میشود خاطرنشان کرد: متاسفانه بیماران کرونایی خیلی زیاد شده و شرایط برای همکارانم بسیار طاقت فرسا است به طوری که بیمارستانها در حال پر شدن هستند و امیدواریم بتوانیم این موج را کنترل کنیم تا پاسخگوی مردم باشیم.
عمادی با اشاره به اینکه الان به دلیل آمار بالای مبتلا شدگان اوضاع بحرانی شده است افزود: غربالگری درستی انجام شده، الان بیماری شدیدتر نشده است. البته تعداد کسانی که به آی سی یو احتیاج دارند زیاد شده است.
این متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه متاسفانه ترس از کرونا مردم نسبت به قبل ریخته است بیان کرد: بیماری به صورت جدی در حال گسترش است، علائم بیماری کرونا تب، خستگی، بدن درد، سردرد، اسهال، تهوع و علائم گوارشی است همچنین میتوان به از دست دادن حس بویایی، چشایی، تنگی نفس نیز اشاره کرد.
او با اشاره به اینکه اگر علائم خفیف بیماری را دارید نیازی به انجام دادن تست نیست افزود: باید افرادی که زمینه بیماری دارند حتماً تست کرونا بدهند، این افراد حسابشان از افراد جوان و سالم جداست.
عمادی با اشاره به اینکه دو نوع آزمایش کرونا داریم که یکی از آنها مربوط به آزمایش خون میشود، گفت: پادزهری که بر علیه ویروس ساخته میشود را در آزمایش خون چک میکنیم، متاسفانه مراجعه به مراکز خصوصی، آزمایشگاهی و تصویربرداری زیاد شده است، به مردم توصیه نمیکنیم که راسا خودشان اقدام به دادن تست کرونا کنند.
او تصریح کرد: در آزمایش بینی ویروس چک میشود و در آزمایش خون نیز میزان آنتی بادی و پادزهرهایی که بدن در مقابله با ویروس میسازد چک میشود.
این متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه برخی از ادارات از کارمندان تست کرونا میگیرند افزود: حضور در مراکز برای تست کرونا به صورت شخصی توصیه نمیشود بلکه با توجه به نظر پزشک باید تست گرفته شود.
این متخصص بیماریهای عفونی افزود: افراد زیر ۲۰ سال و افرادی که زمینه بیماری خاصی ندارند بهتر است با مشاهده علائم در منزل بمانند و قرنطینه شوند و در جامعه حضور نداشته باشند.
عمادی افزود: کیتهای آزمایشگاهی هزینههای زیادی دارد و انجام هر آزمایش بار هزینهای زیادی را به آزمایشگاهها نیز وارد میکند.
او گفت: در اسفندماه مراجعات به دلیل نگرانیها بود، اما اکنون بیمارانی که واقعا نیاز به مراجعه دارند در بیمارستان حضور دارند و غربالگری انجام میشود، اما با توجه به رعایت نکردن مردم و از بین رفتن ترس شیوع بیماری و میزان مراجعات افزایش یافته است.
این متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه اگر بیماری شدید نیست فرد نیازی به مراجعه به مراکز درمانی ندارد گفت: ۸۰ درصد افرادی که به بیماری مبتلا میشوند علائم خفیفی دارند.
عمادی اظهار کرد: افراد مسنی که دارای دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی هستند و فکر میکنند که به بیماری کرونا مبتلا شده اند حتماً باید به پزشک مراجعه کنند در غیر اینصورت سایر افرادی که حالشان بد نیست میتوانند خودشان را در منزل قرنطینه کنند و به استراحت بپردازد.
درحال تکمیل...
پاسخ ها