او با بیان اینکه پس از انقلاب اسلامی دانشگاه تغییر ماهیت داد و به دامن جامعه بازگشت، گفت: هر سال ۶ میلیون فارغ التحصیل مختص به دانشگاه آزاد است و این نشان میدهد که مردم معتقدند با استفاده از آموزش، آینده تضمین میشود.
دانشگاه آزاد بهتر از دانشگاههای نفتی نیاز مردم را متوجه میشود
طهرانچی افزود: رویکرد به رشته تجربی نشان دهنده این است که مردم میدانند که رفتن به این رشته آینده را تضمین میکند. دانشگاه آزاد بهتر از دانشگاههای نفتی نیاز مردم را متوجه میشود. اگر مردم درس نخوانند دانشگاه آزاد در دخل و خرج خود به مشکل میخورد به همین دلیل در جهت رفع نیازهای مردم حرکت میکند.
رئیس دانشگاه ادامه داد: همراه با کیفیت باید کارآمدی را به آموزش عالی برگردانیم. علت عدم اشتغال فارع التحصیلان عدم توجه به کارآمدی است. شغل کسی که به سوی رشته پزشکی میرود، تضمین است به همین دلیل از ۲۵۰ هزار صندلی فنی مهندسی، فقط حدود ۱۶۰ هزار صندلی مشتری دارد. در دانشگاه آزاد تحول در آموزش یک باید است، اگر این مسیر طی نشود مسلما ساختمانهایی که مردم به دانشگاه آزاد هبه کرده اند، نمیتواند دستگیرشان باشد.
طهرانچی با بیان اینکه جایگاه شورای عالی استانها در مرحله دوم مجلس شورای اسلامی است، اضافه کرد: نسبت پایان نامههای مربوط به شهرداری در دانشگاه ۲۰ مورد و تحقیقات مربوط به مجلس ۱۰۰ مورد است که حدودا هیچ است. هدف از انعقاد این تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد و شورای عالی استانها، ارتقا دانش شوراهای روستا، بخش، محل و شهرستان است.
۸۶ درصد بودجه دانشگاه آزاد از شهریه تامین میشود
او افزود: ۸۶ درصد بودجه دانشگاه آزاد از شهریه تامین میشود. بنیاد شهید به دانشگاه آزاد ۲ هزار میلیارد بدهکار است که هنوز پرداخت نشده است. طبق برآوردها این دانشگاه از شیوع کرونا بالغ بر یک هزار میلیارد آسیب دیده است.
رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: آموزش تخصصی به شیوه کنونی مورد نیاز مردم نیست به همین دلیل دو تغییر رویکرد داشته ایم ابتدا اینکه آموزش را کاربردی کنیم. کلیه رشتههای کشاورزی در کشور ما بدون کنکور است زیرا اگر به هر دکتری کشاورزی، یک هزار هکتار زمین هم بدهیم، بعد از یک سال در این زمین هیچ اتفاقی نمیافتد، چون هر دانشجوی کشاورزی به یک قسمت آشنا است. اقدام دوم تاسیس مدارس عالی مهارتی بود که شروع شد.
طهرانچی ادامه داد: یکی از آفتهای دانشگاه آزاد این بود که در هر شهر یک واحد با ۳ رشته تاسیس میکرد که برای حل این بحران، ایجاد رشته متناسب با وضعیت هر شهر را شروع کردیم.
او درباره درخواست داوطلبان دکتری برای لغو آزمون دکتری بیان کرد: ظرفیت کشور برای دکتری ۲۰ هزار نفر است که ۱۰ هزار دانشجو توسط دانشگاه آزاد و باقی، توسط وزارت علوم جذب میشوند. با این وجود در هر دوره در یک مرحله ۱۹ هزار و در یک مرحله ۲۴ هزار دانشجوی دکتری فقط به صرف ثبت نام در دانشگاه آزاد جذب شدند آن هم به واسطه تلفنهایی که به برخی مسئولان زده شد.
رئیس دانشگاه آزاد یادآوری کرد: در حال حاضر این موج به مرحله آزمون جامع رسیده است. برای صیانت از مدرک دکتری ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی در هر شهر، آزمون جامع را به صورت حضوری برگزار میکنیم.
در حال تکمیل...
پاسخ ها