کامبیز عبداللهی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست گناوه در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای اخبار از بوشهر ، بیان کرد: ۲۶ خرداد ۹۹ بود که تصویری به دستمان رسید درباره کشتار ۱۷ سر خرگوش به دست دو شکارچی که این تصویر در فضای مجازی هم منتشر شد و بازتاب گستردهای داشت.
او ادامه داد: ۲۷ خرداد پروندهای برای شناسایی و دستگیری این متخلفان در شعبه ۱۰۱ دادگاه گناوه تشکیل شد و سپس با کمک نهادهای مسئول و دوستداران طبیعت این دو متخلف در یکی از روستاهای شهرستان گناوه شناسایی شدند.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست گناوه عنوان کرد: اکنون علاوه بر احضار این متخلفان، حکم جلب آنان هم صادر شده و اگر به احضاریه بیتوجهی کنند، جلب خواهند شد.
عبداللهی افزود: خودرویی که این دو فرد از آن استفاده کردهاند نیز شناسایی شده که متعلق به فرد دیگری است.
او بیان کرد: هنوز مشخص نیست که همه خرگوشها در یک منطقه یا در مناطق مختلف شکار شدهاند.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست گناوه درباره مجازات این جرم نیز گفت: جریمه نقدی شکار هر سر خرگوش، ۴۵۰ هزار تومان است، اما اینکه قاضی افزون بر جریمه نقدی چه مجازاتی برای شکارچیان متخلف در نظر میگیرد، با توجه به کشتاری که انجام دادهاند و انعکاس آن در فضای مجازی، موضوعی جداگانه است.
عبدالهی با اشاره به ممنوعیت صید گونههای حیات وحش، تاکید کرد: شکار در طبیعت به مجوز سازمان حفاظت محیط زیست نیاز دارد که آن هم در شرایط خاص، مناطق خاص و برای گونههای خاص صادر میشود.
او افزود: به طور مثال اکنون بیش از پنج سال است که در استان بوشهر مجوز شکار صادر نشده و فقط پارسال برای دو ماه آن هم در مناطقی خاص و برای گونههایی خاص مجوز داده شد.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست گناوه همچنین از دوستداران طبیعت که همواره به محیطبانان برای شناسایی متخلفان همکاری میکنند، قدردانی کرد و گفت: با هر متخلفی که به طبیعت و گونههای حیات وحش آسیب برساند طبق قانون برخورد خواهد شد.
پاسخ ها