🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

چگونه در بزرگسالی دوستان جدید پیدا کنیم؟

به گزارش گروه وبگردی اخبار ،به خاطر دارید چقدر پیدا کردن دوست در کودکی برایمان راحت بود؟ مهم‌ نبود کجا باشیم، در پارک یا مدرسه همیشه دوست پیدا کردن راحت بود. برخی از ما با بچه‌هایی صمیمی می‌شدیم که مادر و پدرشان با خانواده ما آشنا و دوست بودند.

به خاطر دارید پیدا کردن دوست در کودکی برایمان راحت بود؟ مهم‌ نبود کجا باشیم، در پارک یا مدرسه همیشه دوست پیدا کردن راحت بود.

چگونه در بزرگسالی دوستان جدید پیدا کنیم؟

در کودکی هیچگاه پیدا کردن دوست مسئله‌ی بغرنجی برای ما نبود. گاهی خیلی اتفاقی با کسی هم‌بازی می‌شدیم و او دوست ما می‌شد گاهی هم برای دوستی پا پیش می‌گذاشتیم و از کسی می‌خواستیم که ما را در بازی‌ همراهی کند بدون اینکه نگران رد شدن پیشنهاد دوستیمان باشیم. برخی از ما خواهر یا فامیل‌های هم سن داشتیم که می‌توانستیم با آنها بازی کنیم پس نیاز پیدا کردن دوست در ما هیچ‌گاه جدی نشد.

دسته‌ی دیگر بسیار خجالتی بودیم و هیچ‌گاه به درخواست‌های دوستی جواب مثبت نمی‌دادیم و با ترس از نه شنیدن هیچگاه جرات نکردیم از کسی بخواهیم که با ما بازی کند. نهایتا مجبور بودیم بازی بچه‌های دیگر را تماشا کنیم، بعضی‌ از بزرگترها هم ما را در این راستا تشویق می‌کردند: «چه بچه ساکتی!».

با شنیدن این جمله از بزرگترها، «نه گفتن» به لذت بازی‌، ناخواسته در ما تقویت شد؛ اما حالا که بزرگ‌تر شده‌ایم چه؟ انسان موجودی در ذات اجتماعی است و به همین خاطر سبک گروهی زیستن را انتخاب کرد و از مرز دهکده و روستا عبور کرده به کلان شهرها رسیده است.

حالا اگر در این کلان شهرهایی که میلیون‌ها نفر زندگی می‌کنند ما دوستی نداشته باشیم، حق داریم تنهایی و ناراحتی عمیقی را تجربه کنیم. در ادامه به بحث پیدا کردن دوست به روش بزرگسالی می‌پردازد.


پژوهش‌ها نشان می‌دهند، افراد بعد از ۲۵ سالگی به دنبال تغییر و تحولات در زندگی خود هستند. تغییراتی از جمله ازدواج، تغییر شغل، مهاجرت و حتی بچه‌دار شدن. در هم راستا این بحران نداشتن دوستان صمیمی بیشتر به ما فشار می‌آورد و گاهی به اشتباه تصمیماتی را می‌گیریم که ریشه در نداشتن گروهی به نام «دوستان صمیمی» است. در ادامه راه زندگی، این طور متوجه اشتباه خود می‌شویم که هنوز هم خلائی را در وجودمان احساس می‌کنیم.

 رشته‌ای که این نتیجه‌ی تحقیق را به مبحث ما مرتبط می‌کند نتیجه‌ی پژوهشی دیگر در این باره است: خارج وضعیت تعهد (مجرد، متاهل یا مطعلقه)، کسانی که در دوران ۴۵ سالگی بیش از ۱۰ یا ۱۵ دوست دارند، در ۵۰ سالگی وضعیت جسمانی بهتری را گزارش دادند. در ضمن کسانی که روابط دوستان بیشتری دارند بر روابط دیگرشان هم اثر مثبت دارد.

در ادامه به بررسی پیدا کردن دوستان مناسب به روش بزرگسالان می‌پردازیم:

۱. ساختار فکری نسبتا درستی داشته باشید

رفتارها و گفته‌های ما بر گرفته از افکار و ارزش‌هاییست که در سر داریم. بهتر است شرایط خود را بسنجیم و ببینیم چه کسی با شرایط و ساختارما هماهنگ می‌شود.

بهتر است برای خود این‌ شرایط را روشن کنیم که به دنبال دوستی‌های طولانی مدت باشیم. چون ما نمی‌توانیم در دوستی تاریخ انقضا در نظر بگیریم.

۲. دور خود قلعه آهنی نسازید

حواسمان باشد از دور چه شکلی به نظر می‌رسیم. اگر رفتارهایی داریم که دیگران را ناخواسته از ما دور می‌کند بهتر است در آنها تجدید نظر کنیم. مثلا بلند بلند صحبت کردن یا استفاده از کلمات ناشایست. می‌توانیم از اطرافیانمان این موضوع را جویا شویم.

۳. از کسانی که دوست دارید با آنها دوست شوید لیستی تهیه کنید

اطراف خود را خوب نگاه کنید و ببینید آیا کسی هست که پتانسیل دوستی را در شما برانگیخته باشد. دوستی که هم صحبتی با ایشان برای شما جذاب باشد. اسم‌ آنها را یادداشت کنید و توجه بیشتری به آنها نشان دهید.

۴. در تقویم خود برای دوستانتان وقت بگذارید

مشخص کردن روزی در هفته برای دوستانتان به ۳ دلیل اهمیت دارد:

۱) بهبود روحیه و امید به آینده در شما 

۲)  باقی گذاشتن صفات خوب در ذهن دوستانتان می‌شود: «فلانی همیشه سر حرف خود هست و قرارمان را فراموش نمی‌کند»

۳) تداوم دوستی‌ها

۵. دعوت دوستانتان را قبول کنید

همیشه بر این باور نباشید که شما باید برنامه‌ریزی کنید و بقیه اجرا کنند. گاهی خارج از برنامه خودتان برای حرف دوستان ارزش قائل شوید و دعوتشان را قبول کنید.

۶. هیجانات جدید را امتحان کنید

همیشه روتین و طبق معمول عمل نکنید. با دوستانتان به مکان‌های جدید بروید، غذاها و بازی‌های جدید را امتحان کنید. اولین‌ها همیشه در خاطرمان می‌مانند و چه بهتر که با دوستانمان به ما خوش گذشته باشد.

۷. به جمع‌هایی که به روحیه شما می‌خورند، وارد شوید

برخی از اجتماعات از افرادی تشکیل شدند که برای شما جذاب هستند. مثلا اگر به شعر علاقه دارید در شب شعرها شرکت کنید. اگر اهل سفر هستید به تورهای گروهی بپیوندید و غیره.

۸. با همکاران خود ارتباط برقرار کنید

ما یک سوم روزهای خود را در محل کارمان می‌گذرانیم و چه بهتر که همکاران‌مان دوستان ما هم باشند و احساس راحتی داشته باشیم. به این نکته توجه کنید به کیفیت و کمیت کارتان آسیب نرسد.

۹. در گروه‌های کتاب‌خوانی عضو شوید

برخی از گروه‌های کتاب‌خوانی هستند که با هم یک کتاب را شروع و به پایان می‌رسانند. گاهی در هفته ۱ روز ملاقات حضوری دارند و درباره‌ی کتاب بحث می‌کنند. اگر به کتاب‌خوانی علاقه  دارید این اجتماع‌ها را از دست ندهید.

۱۰. در ورزش‌های گروهی شرکت کنید

ورزش باعث نشاط است و ورزش‌های گروهی این نشاط را چندین برابر می‌کنند. اگر به ورزش‌های گروهی علاقه دارید در این باشگاه‌ها ثبت‌نام کنید.

۱۱. کارهای داوطلبانه در مدرسه فرزندتان را قبول کنید

رفتن به مدرسه اغلب آشنا شدن با والدین‌های دوستان فرزندان را به همراه دارد و باز کردن سر صحبت خیلی راحت است. درباره‌ی فرزندان، با یکدیگر گرم صحبت می‌شوید.

پله آخر: برای روابط دوستانه‌ای که ساختید تلاش کنید

در همه‌ی این مراحل شما تلاش‌هایی انجام دادید که ارزنده هستند ولی پایداری دوستی‌ها به این پله آخر بستگی دارد. با دوست‌های خود در تماس باشید و همدیگر را ملاقات کنید. فقط به شبکه‌های اجتماعی بسنده نکنید و از لذت دیدارهای حقیقی غافل نشوید. به یاد داشته باشید دوستی باید در زندگی شما اثر مثبت بگذارد پس قبل از هر چیزی ارزش‌های فکری خود را برای او شفاف کنید.

منبع:ایرنا

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋