مواد لازم برای پخت میرزا قاسمی:
بادمجان قلمی متوسط ۶ عدد
لیموترش ۱ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
سیر ۱ بوته
تخم مرغ ۳ عدد
رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل) ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی:
برای طرز تهیه میرزا قاسمی، ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست آن را خشک کنید. سپس روی شعلهی گاز یا داخل فر کباب کنید.
پوست بادمجانها را بگیرید آنها را با چاقو ریز کنید و سپس بکوبید و کنار بگذارید.
اکنون سیرها را ریز یا له کنید و با روغن تفت بدهید. بعد گوجهها را پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید؛ و به پیازها اضافه کنید اجازه بدهید آب گوجهها تمام شود و بعد بادمجانها را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اجازه بدهید آب بادمجانها کشیده شود اگر از رنگ میرزا قاسمی خوشتان نیامد میتوانید ۱ الی ۲ قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
این مرحله را هر کس به سلیقهی خود انجام میدهد. تخم مرغها را درون ظرفی جدا بشکنید و هم بزنید و به مخلوط میرزاقاسمی اضافه کنید و سپس مخلوط کنید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا مواد با هم خوب پخته شوند.
نکاتی برای طرز تهیه میرزاقاسمی:
• میتوانید برای تهیه میرزا قاسمی از بادمجان سرخ شده استفاده کنید. اما اصل این غذا با بادمجان کبابی و سیر است.
• بعضی از افراد تخم مرغ را جدا نیمرو میکنند و زمان سرو روی میرزاقاسمی میگذارند. بعضیها مواد میرزا قاسمی را کف تابه پهن میکنند و تخم مرغها را روی آن میشکنند و مخلوط نمیکنند سپس در آن را میگذارند تا تخم مرغ روی میرزا قاسمی کامل بپزد.
• بعی افراد از طعم سیر خوششان نمیآید آن را حذف میکنند و به جای آن پیاز میزنند. ولی همانطور که میدانید اصل این غذا با سیر است.
• برای پخت میرزاقاسمی در استفاده از روغن خساست به خرج ندهید با روغن فراوان خوشمزه میشود.
• اگر دوست ندارید گوجهها پوره باشند آنها را ریز خرد کنید.
منبع:عصر ایران
پاسخ ها