ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های اخبار از زاهدان ، گفت:: تعمیر و بازسازی بیش از ۱۶۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری این استان با استفاده از توان نیروهای متخصص بومی، منجر به میلیاردها تومان صرفهجویی اقتصادی و رونق اشتغال تخصصی در صنعت راهداری شده است.
ایوب کرد اظهار داشت: با توجه به اینکه ضریب فرسودگی ماشین آلات راهداری به دلیل ماموریتهای متعدد و همچنین عمر بالای این دسته از ناوگان از اصلیترین معضلات در ارائه خدمات راهداری محسوب میشود، تعمیر، بازسازی و نوسازی ماشین آلات گزینه بسیار مناسبی جهت افزایش عمر کاری این دسته از ناوگان به شمار میرود.
او افزود: تحریمهای ظالمانه کشورهای استکباری و مشکلات اعتباری، سبب بروز اختلال در روند واردات ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهسازی و راهداری شده است که این اداره کل با توجه به اهمیت التزام عملی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی، با بهره گیری از توان نیروهای متخصص بومی در سیستان و بلوچستان، از حدود ۲ سال گذشته تاکنون تعمیر و نوسازی ماشین آلات راهداری را با همکاری بخش خصوصی مورد توجه قرار داده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا با نظارت و مدیریت اداره ماشین آلات و تجهیزات راهداری این اداره کل اقدامات ارزشمندی در زمینه تعمیر، بازسازی و در مواردی نوسازی کامل انجام شده است که در این بین تعمیر اساسی برخی ماشین آلات قدیمی و نادر در کشور، بسیار شاخص بوده است به طوری که مورد توجه ویژه وزیر راه و شهرسازی نیز قرار گرفته است.
کرد تعمیر بیل مکانیکی کاملا فرسوده را از جمله شاخصترین اقدامات در حوزه تعمیر ماشین آلات راهداری استان ذکر کرد و افزود: این بیل مکانیکی به دلیل فرسودگی و عمر بیش از ۳۰ سال جزو ماشین آلات اسقاطی به شمار میرفت که با نوسازی و هزینه مبلغی معادل تنها ۱۰ درصد ارزش روز آن، کاملاً نوسازی شده و قابل استفاده خواهد بود.
او افزود: امسال نیز مقرر شده است که تعداد ۱۱ دستگاه ماشین آلات راهداری سیستان و بلوچستان شامل انواع لودر، بولدوزر، بیل مکانیکی و کامیون مورد تعمیر و بازسازی قرار گیرد.
پاسخ ها