به گزارش گروه وبگردی اخبار ، موضوعی که امروز به آموزش آن خواهیم پرداخت مارمالاد هلو است. همان طور که میدانید تفاوت مارمالاد و مربا در این است که در مربا تکههای میوه کاملا مشخص است، اما در مارمالاد تمام مواد له شده اند و دیگر تکههای میوه مشخص نیست. برای تهیه مارمالاد هلو هم ابتدا مربای هلو تهیه شده و سپس با ریختن مربا داخل مخلوط کن و له شدن مواد مارمالاد هلو تهیه میشود.
همان طور که از اسم این مارمالاد پیداست ماده اصلی آن هلو است. برای پخت مارمالاد هلو ابتدا باید پوست هلوها گرفته شود، اما گرفتن پوست هلو کمی سخت به نظر میرسد شما میتوانید با استفاده از شوک حرارتی پوست هلو را جدا کنید. به این ترتیب که ابتدا هلوها را داخل آب جوش بریزید و سپس آنها را با آب سرد بشویید. با این کار پوست هلو به راحتی جدا میشود.
مواد لازم
شکر: سه لیوان
اسانس وانیل: چند قطره
هلو: ۵۰۰ گرم
آب: سه لیوان
آبلیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل پخت
هلوها را شسته و داخل آب جوش بریزید.
پس از ۵ دقیقه هلوها را از آب جوش خارج کرده و با آب سرد بشویید.
سپس پوست هلوها را گرفته و هستهی آنها را خارج کنید.
هلوها را خرد کرده و همراه با آبلیمو، آب و شکر در یک ظرف مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و یک ساعت زمان بدهید تا هلوها کاملا پخته شوند.
در تمام مدت یک ساعت مواد باید به آرامی بجوشند.
در نهایت اسانس وانیل را به مواد افزوده و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
پس از سرد شدن مواد آنها را داخل مخلوط کن بریزید تا خوب میکس شوند.
سپس داخل ظرف شیشهای ریخته و داخل یخچال قرار دهید.
منبع: غذالند
پاسخ ها